خب سلام سلام 😂من تازه نشون کردم خودم کوردم طرفم ترکه اصلا با رسم و رسوماشون آشنایی ندارم پسره هم خیلی مامانیه میخام دماغمو عمل کنم میگه مامانم اینا خوششون نمیاد بعد من پوستم سبزس شنیدم که ترکا سفید دوست دارن هر موقع کرم سفید کننده به صورتم میزنم میگه وای چه صورتت سفید میشه خوشگل میشی همیشه سفید کننده بزن 😑آدم بهش بر میخوره چیکار کنم الانمبهش گفتم سفید دوست داری دیر نشده ناراحت شد قطع کرد تلفنو بعد همیشه رک حرفاشو میزنع تو سنی هستم که جوش میزنم پریودیمم نامنظمه بهم میگه چقدر جوش زدی نمیدونم انقد چاق و لاغر شدم میگه دوست ندارم پوستت ترکی باشه نمیدونم واقعا چی بگم بخش خیلی ناراحتم میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با حالت پرو و اما شوخی برخورد کن ببین چی میگه مثلاً میگه وای سفید کننده بزن ،دور خودت بچرخ با قیافه اعتماد به نفس و لبخند بگو من همینجوریش هم خیلی خوشگلم نیازی به سفید کننده نیس
خب عزیزم جونم برات بگه به عنوان یه ترک(خودم ترکم) به هیچ عنوان میگم که با ترک ازدواج نکنننن
✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم آری آن اشکی که عیبش می شماری دل کافر بسوزاند من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را دوست می دارم تو مرا یک بی وفا خواندی و من آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست آن وفا و ماندن و سازش به رسم مادرم را دوست می دارم در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
من بودم یکی تو دهنش میزدم دیگه هوس زن سفید نکنه وقتی با من کسی وارد رابطه میشه منو همونجوری که هستم باید بپذیره نه اونجوری که خودش میخواد خودش میتونست بگرده باب میلش پیدا کنه دیگه وقتی کار از کار گذشت نیاد بگه من فلان جور دوس دارم بیسار جور دوس دارم مگه قبلا کور بوده
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است
تبریک میگم بهت بدبخت شدنت رو من میدونم تحت هیچ شرایطی بهم نمیزنی و باهاش میری زیر یه سقف ولی اینو بدون با این مرد نمیتونی زندگی کنی چون برای هر چیزی نظر مادرش رو میپرسه و توام باید اطاعت کنی در ضمن ترک پوستی و این چیزا طبیعیه و همههه دارن از ترکها یکی بیشتر یکی کمتر بگو منو با بازیگرهای پور ن مقایسه نکن اونا هیچی شون واقعی نیست
نه ربطی نداره من ترکم این آقا زده جاده خاکی اینجا بینی همه عمل میکنن
✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم آری آن اشکی که عیبش می شماری دل کافر بسوزاند من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را دوست می دارم تو مرا یک بی وفا خواندی و من آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست آن وفا و ماندن و سازش به رسم مادرم را دوست می دارم در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄