2777
2789
کی میگه خودشونو میگیرن؟ هرچی من دیدم خیلی خوش اخلاق بودن و اصلا توجه نمیکنن به چشماشون چون عادی شده

نمیدونم احساس میکنم یه اپشن به حساب میادوالا من هرچی دیدم گرفتن خودشونو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تابحال ندیدم کسی رو که چشم رنگی باشه و خودش رپ بگیره معمولا رنگ چشم هاشون رو به رخ کسی نمیکشن

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

من اطرافم خیلی چشم رنگی دارم، یه سری اصلا انگار نه انگار هستن یه سری هم خیلی کلاس میزارن و مامانشون ...

اره بعضیا خیلی خودشونو میگیرن واسه چشم رنگی‌شون ولی الان عمل چشم رنگی میکنن بزار همه عمل کنن ما خاص میشیم😁😄

من اطرافم خیلی چشم رنگی دارم، یه سری اصلا انگار نه انگار هستن یه سری هم خیلی کلاس میزارن و مامانشون ...

آخه واقعا چیز خاصی نیستش که این کار رو میکنن🤦🏻‍♀️

من چشم رنگی نیستم اماچشم هام سیاهه و خودتون هم میدونید دیگه چشم های سیاه مثل چشم های رنگی خیلی زیاد نیستن اما واقعا نه تابحال خودم رو گرفتم نه مامان و بابام قربون صدقه چشم هام رفتن. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

اره بعضیا خیلی خودشونو میگیرن واسه چشم رنگی‌شون ولی الان عمل چشم رنگی میکنن بزار همه عمل کنن ما خاص ...

مخصوصا اطراف من برای بچه ها خیلی ذوق دارن و کلاس میزارن انگار خودشون چشم بچه را ساختن 

بعد انقدر زیاد داریم من اصلا دوست ندارم بچه چشم مشکی و قهوه ای بیشتر می‌پسندم 

آخه واقعا چیز خاصی نیستش که این کار رو میکنن🤦🏻‍♀️من چشم رنگی نیستم اماچشم هام سیاهه و خودتون هم می ...

منم اتفاقا چشمام مشکیه و خیلی ها بهم گفتن چه چشمهایی داری😍😁چشم خواهر برادرهام سبزه 

فامیلهای شوهرم بیشتر عسلی و آبی خیلی دارن 

نمیدونم والا مردم هم از بس توی خیابون انگار چشم ندیده هستن هی قربون صدقه میرن و عکس میگیرن اینا هم فکر میکنن چکار کردن لطف خدا بوده خودشون که نقشی نداشتن که بخوان کلاس بزارن

آخه واقعا چیز خاصی نیستش که این کار رو میکنن🤦🏻‍♀️من چشم رنگی نیستم اماچشم هام سیاهه و خودتون هم می ...

چشم سیاه اصلا وجودنداره

نهایتش چشمت قهوه ای تیره باشه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین