2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختراشون شوهرای پولدار میکننزیاد دیدم

خدا ازدهنت بشنوه    

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

منم اتفاقا چشمام مشکیه و خیلی ها بهم گفتن چه چشمهایی داری😍😁چشم خواهر برادرهام سبزه فامیلهای شوهرم ...

من کلاس نمیزارم😂🥲

ولی واقعا رفتارمردم خیلی رومخه

توخیایون راه میری از ده تا مرد هفتاش یه تیکه ای راجب چشمات میندارن

ی جای شلوغ میری

داری ب تک تک بدبختیات فکرمیکنی غصه میخوری یهویکی میگه چشمت لنزه یاچمد چشم رنگی اصلا قشنگ نیستا چشم فقط چشم قهوه ای اونجاست که ادم دلش میخواد یکی بزنه تودهن طرف

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

منم دیدم کسایی که خودشونو میگیرن از بس بهشون میگن

خب آدم گاهی اوقات ممکنه از چهره شخصی تعریف کنه تا طرف خوشحال بشه و اعتماد بنفس بگیره اما بعضی ها فکر میکنن واقعا خاص هستن

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

من کلاس نمیزارم😂🥲ولی واقعا رفتارمردم خیلی رومخهتوخیایون راه میری از ده تا مرد هفتاش یه تیکه ای راج ...

دقیقا مردم خیلی بی جنبه آن 

من خواهرم چشماش سبزه دخترش قهوه ای تیره هرجا میرن هی میگن چرا بچت شکل خودت نشده و حیف و اصلا این بچه افسردگی گرفته🤣

چشم سیاه اصلا وجودندارهنهایتش چشمت قهوه ای تیره باشه

منم زیاد تحقیق کردم و قبلا فکر میکردم وجود داره اما تو ی سایت معتبر خوندم وجود داره اما به اندازه چشم قهوه ای و عسلی زیاد نیستش. 

سیاهه مطمئنم آخه کور شدم انقدر تلاش کردم تا مردمکم رو ببینم یا به خیلی ها گفتم نگاه کنن ببینن مردمکم معلومه یا نه که همشون گفتم مشخص نیست

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻