2777
2789
من کلاس نمیزارم😂🥲ولی واقعا رفتارمردم خیلی رومخهتوخیایون راه میری از ده تا مرد هفتاش یه تیکه ای راج ...

حرفهات درسته،از بچگی همینطور سوال میکنن چشمات به کی رفته،باید توضیح بدی،بعد بزرگتر میشی بچه های فامیل و گاها همکلاسی ها حسودی می کنند،از رفتارشون میفهمیدم و ناراحت میشدم،چند وقت پیشم قبل از رفتن به اتاق عمل فرم پر کردم گفتن مطمئنی چشمت لنز نیست😕

منم زیاد تحقیق کردم و قبلا فکر میکردم وجود داره اما تو ی سایت معتبر خوندم وجود داره اما به اندازه چش ...

وجود نداره✅

جمله م اشتباه شد

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدم گاهی اوقات ممکنه از چهره شخصی تعریف کنه تا طرف خوشحال بشه و اعتماد بنفس بگیره اما بعضی ها فکر ...

کلا تعریف کردن خوبه بنظرم طرف مقابل اعتماد به نفسش میره بالا تو ایرانم که چشم تیره بیشتره از چشم رنگیا بیشتر تعریف میشه

ما تهرانیماینجا چشم رنگی کمهاتفاقا خانواده شون معمولی و سطح پایین بود

من اصفهانم اینجا به نسبت زیاده 

بعد توی یه روستا که همه چشم آبی و موقرمز هستن😜اونجا اصلا کسی رنگ چشم براش مهم نیست ریختن😂

توی عشایر ترک و لر هم خیلی دیدم چشم آبی و خوشگلللل

دختراشون شوهرای پولدار میکننزیاد دیدم

منم خیلی دیدم یارو واقعا چهره معمولی داشته تعریف کردن قشنگه چشا رنگییییییییی در حالی که چهرش واقعا معمولی بوده کلا این تعریفا رو زندگیشون تاثیر گذاشته دیگه😂قشنگم هست کاش چشای منم رنگی بود

من اصفهانم اینجا به نسبت زیاده بعد توی یه روستا که همه چشم آبی و موقرمز هستن😜اونجا اصلا کسی رنگ چشم ...

اره یسری جاها زیاده مثل اردبیل

ولی تهران که کمه اینا مثل گنج میمونن

آدمای خاص میان سراغتون😂😂

منم مرد چشم رنگی زیاد خوشم نمیاد حس میکنم هیزن

اره یسری جاها زیاده مثل اردبیلولی تهران که کمه اینا مثل گنج میموننآدمای خاص میان سراغتون😂😂منم مرد ...

دقیقا🤣🤣بعضیاشون همین از بس ازشون تعریف کردن خود شیفته شدن هیز هم هستن

بعضیاشون هم خیلی زشتن بدم میاد ریش و سبیل بور باشه😁