2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما شما که تجربه دارید میشه سوالمو جواب بدید

خانما من پریودم منظمه و معمولا ۳روز قبلش لکه بینی دارم و بعد پریود میشم و لکه بینی از قهوه ای روشن شروع میشه تا تبدیل به خونریزی بشه 

این ماه چهارم یه لکه داشتم بعد همینطور ادامه داشت ولی برعکس ماهای قبل رنگش تیره نبود و همراه با درد بود 

تا پریشب که نصفه شب دلدرد شدید گرفتم و مطمئن شدم پریود شدم فرداش در حد چندقطره خون اومد و امروز اصلا خونریزی ندارم و فقط ترشحات آبکی قهوه‌ای تیره‌س

میتونه نشونه بارداری باشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
خانما شما که تجربه دارید میشه سوالمو جواب بدیدخانما من پریودم منظمه و معمولا ۳روز قبلش لکه بینی دارم ...

اره عزیزم بی بی چک بزن.. ولی خون که برای بارداری ۳ روزبیشترنمیشه

بدن سنگین ترشده و این کسل بودن طبیعیه دیگه چیزی نمونده حسابی بخواب تالنگ ظهر 

من که نوزادم صبح زود بیدار میشه😁

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
اره عزیزم بی بی چک بزن.. ولی خون که برای بارداری ۳ روزبیشترنمیشه

خب دقیقا ۳روز لکه بینی خون روشن داشتم بعدش یعنی از امروز قهوه‌ای تیره 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
بدن سنگین ترشده و این کسل بودن طبیعیه دیگه چیزی نمونده حسابی بخواب تالنگ ظهر من که نوزادم صبح زود بی ...

وای .بوس بهش... میدونم بعدا قراره بیخوابی بکشم..ولی تا ۱۲ ظهرخوابم باز عصرا خوابم میاد🤕

وای .بوس بهش... میدونم بعدا قراره بیخوابی بکشم..ولی تا ۱۲ ظهرخوابم باز عصرا خوابم میاد🤕

عزیزم😍

منم همینجوری بودم ولی شبا اصن خوابم نمیبرد

انشالله که بسلامتی زایمان کنی 

زایمانتون سزارین؟

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤