2777
2789
عنوان

طبیعیه چون بچه ندارم ناراحتم

444 بازدید | 62 پست

بیست و یک سالمه مجردم

گاهی میبینم همسنام بچه دار میشن یا سنای بالاتر بیست و سه چهار پنج دوس دارم منم 

ولی میدونم تا اون سن بچه دار نمیشم و حنی ازدواجم نمی‌کنم 

یه ادمی تو زندگیمه ک میدونم ازش آبی گرم نمیشه و نمیتونه هم حتی

دوس دارم خدا کسیو بیاره تو زندگیم ک اینجوری نباشه بتونم ازدواج کنم بچه دار شم 

همسر خوب باشه همراه باشه آدم می‌تونه ب کاراش برسه مگه نه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ی خواستگار خوب جواب مثبت بده قبلش همه جوره بسنجش

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
اخه سنی نداری پس من که ۳۲ سالمه همسنام بعضیاشون یک یا دوتا بچه دارن چی بگم ؟!

من جای تو باشم بی بچه و شوهر دق میکنم ببخشید رک میگم

ولی من ادمی نیستم ک بتونم و بخوام تنها بمونم 

یا میرم بچه میارم

برات دعا میکنم تو هم ب بخت خوب برسی عزیزم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اولسن قدمت این باشه که اون آدم رو از زندگیت بنداز بیرون تا خدا یه آدم مناسب بیاره تو زندگیت

دوسم داره می‌دونم ادم خوبیه 

ولی خب ازدواج سخت شده منم سطحم بالاست خودم اسون میگیرم ولی 

ولی جدیدا فک میکنم خدا یکی رو بیاره تو زندگیم اینم جواب میکنم 

خب چرا ولش نمیکنی

همو دوس داریم 

چهار ساله الان ادم خوبیه سالمه 

ولی شرایط سخت شده چیکار کنیم 

اونم کار میکنه ولی میگه خوشبختی منو میخواد کنار هر کی باشم ولی خودش زن نمیگیره

من جای تو باشم بی بچه و شوهر دق میکنم ببخشید رک میگمولی من ادمی نیستم ک بتونم و بخوام تنها بمونم یا ...

عزیزم منم همسن تو بودم فکر میکردم دق میکنم 

مخصوصا اگر خواهر کوچیکترم و دوستام همه ازدواج کنن و بچه دار بشن این طوری شد اما دق نکردم زندگی گاهی بهت نشون میده زورش از همه چیز بیشتره 

والا 31 سالمه متاهلم وبجه ندارم.. دوستای قدیمم هر کدوم 2.3 تا بچه دارن.. هرکسی ی نگاهی ب زندگی داره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

دوسم داره می‌دونم ادم خوبیه ولی خب ازدواج سخت شده منم سطحم بالاست خودم اسون میگیرم ولی ولی جدیدا فک ...

نه اینجوری نمیشه. اول باید اون آدمی که در سطحت نیست رو ول کنی تا یه هم سطحت رو پیدا کنی اگر این باشه نمیتونی برای اون که می‌خواهی تلاش کنی. دوما اگر این باشه یکی دیگه بیاد این رو ول کنی نامردیه خیانته