2777
2789

تقریبا یه ساعت اخر عروسی که مردا اومدن تو سالن زنونه بیشتر میزان خالی شده بود مام رفتیم جلو نشستیم حالا صندلی پشت ما دو تا پسر اومدن رو یکیشون بد کراش زدم اصلا نمی شناختمش حتی از خالم پرسیدم اونم نمی‌شناخت فامیلای عروس بودن فکر کنم خیلی باهم جسم تو چشم میشنذیم یعنی حدود سی ثانیه تو چشمای هم نگاه میکردیم یبار زیر لب گفت شمارتو بده من چون مامانم پیشم بود نتونستم تا اخرش که سوار ماشین شدم به هم نگاه میکردیم نمیدونم واقعا چرا نتونستم کار به این راحتی رو انجام بدم

بگین چیکار کنم خواهشاً واقعا حالم بده😭😭

دیگه از دستت رفت 🫡

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باید برید داریوش بخونین

وای دارم آتیش میگیرم دیگه از غصه و غم

دلم میخواد بمیرم😄😄😄

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دوست پسری که بخواد با دو تا نگاه جور بشه همون بهتر که نشه .

فراموشش کن تو که نمیشناختیش از کجا معلوم فقط با تو تیک زده. 

ایشالا یه پسر خوب و آدم حسابی گیرت بیاد. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دارم دیوونه میشم ببین یه فکرایی میکنم برم به یکی از پسرای فامیل که پیشش بود بگم اون یارو رو تو عروسی ...

بنظرم بهش بگو 

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid