2777
2789

من باورت میکنم ..

چون منم درگیرم 

و بهت حق میدم 

اگه دوس داشتی برای من میتونی تعریف کنی

کمکی ازم بربیاد انجام میدم.

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باورت میکنم ..چون منم درگیرم و بهت حق میدم اگه دوس داشتی برای من میتونی تعریف کنیکمکی ازم بربیاد ...

مرسی گلم..بیشتر حالم از شوهرم گرفته میدونع انکار میکنه..

من خونه روز اول ک واردش شدیم مشکل داشت،خونه خودمون.ترس و اضطراب و سنگینی بهش داشتم.همون اوایل رو تخت خواب بود قبل از بیدارشدنم دیدم محکم چیزی وارد بدنم شد

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اسی بگو منم دوس دارم

بخدا خستم..چیز جالبی نیس.من چیزی نمیبینم..ولی دعا هاس خاض یا نماز نمیتونم یخونم...ی مدت کابوس میدیدم الان بهتر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مگه شمارو اون خانمه تو تابپیکت خوب نکرد

مگه کسی هست خوب کنع؟امروز با ی خانم صحبت کردم گفت سه میلیون یکی انجام میده.خدایی زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من باورت میکنم ..چون منم درگیرم و بهت حق میدم اگه دوس داشتی برای من میتونی تعریف کنیکمکی ازم بربیاد ...

من ی وقتای حس لمس شدن..تا شوهرم نزدیکم میشه بینمون بد میفته‌..من شوهرم رابطش باهام خوب شده نزدیکی داشتیم مداوم دچار لکه بینی و خونریزی..یا دارو هم رفع نمیشد دیگه نزدیکم نشد خوب شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تو همین تایپک دوستمون که ازش پرسیدم یه خانم بود تو همین سایت از دور براش جنگیری کرد

کاش برای منم انجام میداد،ای کاش،کجاس!؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم درگیرم میرم حموم صدام میکنن هر سری برم حموم موسیقی میزارم وقتی تنها رو تخت بخوابم حتما حتما اذیتم میکنن و ازم تغذیه میکنن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

هرچی بگی باور میکنم

من با چشم تا حالا ندیدم..بیشتر تو خواب و بیداری یا خواب..حس لمس شدن..رابطه با شوهرم بد میشه زیاد خوب نیس.همون اول زو تخت اتاقم چیزی وازد بدنم شد...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم درگیرم میرم حموم صدام میکنن هر سری برم حموم موسیقی میزارم وقتی تنها رو تخت بخوابم حتما حتما اذیت ...

من صدای نمیشنوم یا یا چشم نمیبینم...ذهنی اذیت میکنن.. وارد بدنم شده.ولی ی بار اذیتش دیدم.ک چله حذیث کسا گرفتم خیلی اذیتم کرد‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آره هر راهی بری و هر چی رو هم امتحان کنی جواب نمیده که نمیده 

فقط یه راه داره اونم نماز اول وقت و با خلوص نیت ذکر یونسیه رو هم زیاد بگو وهمین طور ذکر ایام هفته 

اگه خلوصت واقعی باشه چیزی نمیتونه بهت آسیب بزنه 

خودم درگیر بودم اونم از نوع خیلی خیلی شدید کل زندگیم رو مدار نابودی بود الان دارم درستش میکنم