2777
2789
عنوان

کسی بوده درگیر نیرو ماورایی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 61 پست
من اذیت نمیکنه آسیب نمیزنه،شاید مراقبت هم کرده.ولی نماز اصلا نمیتونم یا چله کرفتم اریت شدم.قبل خواب ...

محافظت خخخ🤣🤣🤣 ببخشید حرف خنده داری بود اونا نیروهای تخریبگرند نه محافظت کننده آروم آروم میری به ورطه نابودی 

البته من از راست و دروغ حرف شما مطلع نیستم ولی تجربه خودمو میگم 

به هیچ وجه به دعانویس مراجعه نکن و به کسی اعتماد نکن فقط نماز اینجا نجات دهنده است کارهای بد و.. هم اصلا نکن چون جذب میشن بسم الله قبل هر کاری بگو روی همه وسیله هات بگو به غذا به آب به هر چی که میخوری 

من خودم یک زمانی همه اینارو مسخره میکردم و هر کس هم که این افکار داشت به نظرم متحجر و عقب افتاده بود تا اینکه فهمیدم خودم خیلی وقته درگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره..ب شوهرم میگم میزنه خودش ب اون راه‌..من انرژی ندارم‌.لمس میشم.دوبار پام تو خواب پرید.ی باز چله ک ...

ما چند سال پیش خونه ویلایی خیلی قدیمی زندگی میکردیم که از این موارد زیاد بود یه شب خواب بود لحاف بطور کامل از روم کشیده شد غیر مامانم هیچ کس حرفمو باور نکرد و اینکه تا الان نتونستم ازدواج کنم

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
جن‌عاشقه

من شوهرم قبلا دیر ب دیر زابطه داشتیم اینطوری نمی‌شدم.س ماه رابطش بعد سالها هرروز یا ی روز درمیون کرد‌‌لکه بینی میشدم . شوهرم میومد حسم می‌پرید ..خونریزی میکردم .دکتر رفتم کفت خوبی مشکل نداری‌.‌ی هفته بیخیال شذ قطع شد خونریزی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اینا ک میگس نشونشهکبودی داری رو پاهات؟ خواب جنسی میبینی؟مشکل فقط از وقتی ک رفتی تو اون خونه شروع شده ...

قبلا هم زیاذ خوب نبودم.بعد خونه بدتر شدم.ی بار هم حس کردم صبح چیزی محکم وارد بدنم شد.کبودی کم.‌خواب جنسی خیلی زیاد بود بعذ کلی دعا و پاکسازی ذیگه ندیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من شوهرم قبلا دیر ب دیر زابطه داشتیم اینطوری نمی‌شدم.س ماه رابطش بعد سالها هرروز یا ی روز درمیون کرد ...

جن عاشق کارش اینه سنگ و فاصله بندازه بین زنوشوهر 

چیزی ک با ازمایش و معاینه مشکلت تشخیص داده نمیشه و بهتره جدیش بگیری 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

تو خونه هرروز بقره پخش کن خودتم حرز بگیر غسلی گردنت هس بجابیار اسپند هم دود کن کمتربشن

اینا انجام میدم.خوابام کم شدع.فقط بقره نزاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

جن عاشق کارش اینه سنگ و فاصله بندازه بین زنوشوهر چیزی ک با ازمایش و معاینه مشکلت تشخیص داده نمیشه و ...

منم تجربیاتی داشتم بدنم سنگین شده بود سردرد زیاد خوابمم زیاد شده بود در واقع انگار بیهوش میشدم تا بخابم بعضی وقتام یه دست نامرئئ بهم دست میزد یه بارم توگوشم اسمم رو صدا کردن خودم میدونم طلسم دلسردی قدیمی هم دارم. ولی حرز دارم اذیتم نمیکنن دیگه

محافظت خخخ🤣🤣🤣 ببخشید حرف خنده داری بود اونا نیروهای تخریبگرند نه محافظت کننده آروم آروم میری به و ...

من دعا نویس خودم هم قبول ندارم هر بار رقتم بدتر شدم‌‌کسی هم نگفت حن داری.اصلا پباید خودشون متوحه میشدن‌هیچ نگفتن.. منم رفتم بدتر دیدم‌...ی بار هم مجازی کار جن‌گیری و رفع طلسم از کسی ذیدم تا صبح بدنم می‌لرزید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قبلا هم زیاذ خوب نبودم.بعد خونه بدتر شدم.ی بار هم حس کردم صبح چیزی محکم وارد بدنم شد.کبودی کم.‌خواب ...

کسی باهات دشمنی نداشته؟ اینکه میگی قبل خونه اینجور شدی فک میکنم برات دعا گرفته باشن یا خودت سمت گناه و اینا رفتی راهشون باز شده ب زندگیت

اینک تو خونه جدید بدتر شده یا شروعش اینجا بوده هم ممکنه تو اون خونه از قبل جن داشته باشه 

ما خونه قبلیمون از سالهای گذشته قبل از ساخت قبرستون بوده زیرش کلی جنازه دفن شده بود من نمیدونستم هربار حالم بدمیشد و بچه میومد ناخوداگاه جیغ میزد و گریش بند نمیومد مورد بوده حتی بدنس زخم میشد هیمشه انرژی منفی بود اونجا و یکی از اعضا خونوادمم اون موجوداتو میدید تا اینکه خونه رو عوض کردیم کلا بهتر شد وضعیتمون ممکنه شماهم از خونه تون باشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

ما چند سال پیش خونه ویلایی خیلی قدیمی زندگی میکردیم که از این موارد زیاد بود یه شب خواب بود لحاف بطو ...

خیلی بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چندتا نکته یادم رفت استارتر اینکه شبا به آینه نگاه نکن اصلا ذکر یونسیه بچسبون به اینه های خونت به جز اتاق خواب متاهل ها و دستشویی بقیه جاها که اینه هست بچسبون روی کاغذ بدون خط بنویس و چهارگوش کاغذ هم بسم الله الرحمن الرحیم بنویس کامل 

شبا هم حموم نرو و همینطور موقع لباس عوض کردن و لخت شدن حتما بسم الله بگو کامل شبا هم موقع خواب بالاست چاقو یا تیزی بزار و چهار قل بخون 

تقریبا این پست با پست قبلی همه نکات دفع رو بهت گفتم که هیچ جا بهت نمیگن و فقط ازت پول میچاپن امیدوارم به حرفام گوش کنی و از کنارش ساده نگذری موفق باشی 

اره یکم اذیت شدم ولی از وقتی که حرز امام جواد گرفتم دیگه کم شد لمس میکردنم

خدانگذره ازشون 

الان بهتری؟؟ 

اره حرز خیلی خوبه ببین اگه میتونی سوره الرحمن و جن رو هرروز گوش بده بقره هم خیلی خوبه 

اسپند دود کن تو خونه هرروز