2777
2789
عنوان

کسی بوده درگیر نیرو ماورایی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 61 پست
من صدای نمیشنوم یا یا چشم نمیبینم...ذهنی اذیت میکنن.. وارد بدنم شده.ولی ی بار اذیتش دیدم.ک چله حذیث ...

منم با چشم ندیدم مگر در رویا 

ولی میدونم این بی حالی افسردگی همش از اثرات اوناس

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هر راهی بری و هر چی رو هم امتحان کنی جواب نمیده که نمیده فقط یه راه داره اونم نماز اول وقت و با ...

من اذیت نمیکنه آسیب نمیزنه،شاید مراقبت هم کرده.ولی نماز اصلا نمیتونم یا چله کرفتم اریت شدم.قبل خواب ذکر میخونم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم با چشم ندیدم مگر در رویا ولی میدونم این بی حالی افسردگی همش از اثرات اوناس

من همش بی حالم ذل دماغ ندارم.براموت طلسم زذن برای من و شوهرم..کلا با شوهرم روزای بدی کذروندمغ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مرسی گلم..بیشتر حالم از شوهرم گرفته میدونع انکار میکنه..من خونه روز اول ک واردش شدیم مشکل داشت،خونه ...

اون چی بود؟

این انرژی ک میگی رو منم ازت دریافت کردم سرم دردگرف..

الانم تو اون خونه ای؟ 

چه اتفاقاتی برات افتاد؟

تجربه مشابه تو داشته میخوام مطمئن بشم موجود بوده یا انرژی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

منم درگیرم میرم حموم صدام میکنن هر سری برم حموم موسیقی میزارم وقتی تنها رو تخت بخوابم حتما حتما اذیت ...

قدیمیا میگفتن نصفه شب حموم نرید

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من همش بی حالم ذل دماغ ندارم.براموت طلسم زذن برای من و شوهرم..کلا با شوهرم روزای بدی کذروندمغ

خوب به نظرت چارش چیه

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

من باور میکنم حتی مستند شبیه فیلم هم درباره اش ساختن

اره..ب شوهرم میگم میزنه خودش ب اون راه‌..من انرژی ندارم‌.لمس میشم.دوبار پام تو خواب پرید.ی باز چله کرفتم اذیتم میکرد موقع چله خرز امام جواد باید کتارم باشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قدیمیا میگفتن نصفه شب حموم نرید

نصف شب نه روزا میرم

مگه شمارو اون خانمه تو تابپیکت خوب نکرد

اره گلم خوب شدم 

جز این مسائل ماورایی دیگه هم برام رخ داده بود برای اون گفتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

من ی وقتای حس لمس شدن..تا شوهرم نزدیکم میشه بینمون بد میفته‌..من شوهرم رابطش باهام خوب شده نزدیکی دا ...

جن‌عاشقه

اون چی بود؟این انرژی ک میگی رو منم ازت دریافت کردم سرم دردگرف..الانم تو اون خونه ای؟ چه اتفاقاتی برا ...

نمیدونم.تازه داشتم از خواب بیدار میشدم.ی چیزی محکم وارد بدنم شد ک تکون خوردم..همون ی بار پیش اومد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اینا ک میگس نشونشه

کبودی داری رو پاهات؟ خواب جنسی میبینی؟

مشکل فقط از وقتی ک رفتی تو اون خونه شروع شده؟ 

نمیدونم.تازه داشتم از خواب بیدار میشدم.ی چیزی محکم وارد بدنم شد ک تکون خوردم..همون ی بار پیش اومد.

تو خونه هرروز بقره پخش کن خودتم حرز بگیر غسلی گردنت هس بجابیار 

اسپند هم دود کن 

کمتربشن