2777
2789

از اولم گفت ولی من باور نکردم خلاصه بعد شش ماه رابطه ما تموم شد

خیلی برام عجیب بود که چطور یه ادم نیاز به همدم نداره و من انقدر براش خوب بودم چرا نخواست باهام بمونه

تا چند وقت پیش اومد گفت من اشتباه کردم انقد دختر بد دیده بودم که دیدم منفی بود و فلان و بقیه هم میگفتن زن بگیری بدبخت میشی و الان فهمیدم اگه اونا تو انتخاب اشتباه کردن من نباید اینکارو میکردم

من که دیگه نتونستم بهش اعتماد کنم ولی صد حیف ادم ارزش بعضی چیزارو چقد دیر میفهمه

امکان نداره یه آدم ازدواجی نباشه

اگه اینو میگه یعنی تو رو انقد آس نمیبینه که بخواد باهات ازدواج کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امکان نداره یه آدم ازدواجی نباشهاگه اینو میگه یعنی تو رو انقد آس نمیبینه که بخواد باهات ازدواج کنه

نه میگفت من کلا نمیخوام ازدواج کنم و واقعا هم رو حرفش بود ارتباطش با خانم ها خیلی بد بود حس میکنم ضربه خورده بود

یبه میاز داره ولی ببخشید شمارو فقط واسه شرگرمی میخواسته وقتی پسری به دختری میگه من ازدواجی نیستم بازم دختر باش میمونه دیگه محاله پسره بگیرش شایدم اینو برا تست کردنه دختر میگه که ببینه دمباله خوشگذرونیو رابطه یدون تعهد و رابطه ی بی هدفه یا نه اصول و تخلاق سرش میشه

🖐️.

امکان نداره یه آدم ازدواجی نباشهاگه اینو میگه یعنی تو رو انقد آس نمیبینه که بخواد باهات ازدواج کنه

نه

همیشه اینطوری نیست

خیلی اوقات چیزای دیگس

چرا حس ناکافی بودن میدی به بنده خدا

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
مقصر اون نیست ، مقصر اون درصدی هستن که باعث شدن ماها نتونیم به هم اعتماد کنیم. هنوز روزای خوشه جامعه ...

واقعا جای تاسف داره که چقدر میتونیم خوب و سالم باشیم و خودمون تیشه بع ریشع خودمون زدیم

یبه میاز داره ولی ببخشید شمارو فقط واسه شرگرمی میخواسته وقتی پسری به دختری میگه من ازدواجی نیستم باز ...

پسری که میگه من تو فاز ازدواج نیستم ،فعلا شرایطش نیست

ولی سو استفاده ای هم از دختره نمیکنه

این چیه؟

چرا فکر میکنید یه آدم نمیتونه ازدواجی نباشه؟ اطراف من ۳ نفر هستن اصلا به ازدواج فکر نمیکنن.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

یبه میاز داره ولی ببخشید شمارو فقط واسه شرگرمی میخواسته وقتی پسری به دختری میگه من ازدواجی نیستم باز ...

کلا نسبت به خانم ها گارد داشت رفتارش باهاشون خوب نبود حس میکنم ضربع خورده بود میخواست سر من خالی کنه اما من اینقدر براش خوب بودم که نظرش تغییر کرد

نه همیشه اینطوری نیست خیلی اوقات چیزای دیگس چرا حس ناکافی بودن میدی به بنده خدا

ناکافی بودن نیس

سلیقه اون آدم نبوده

آدما که تموم نشدن

میره بعدی

ولی پسری که واقعا از جنس زن ضربه خورده تو رابطه هم نمیره

نه که بره صد تا جا تاب بخوره بگه ازدواجی نیستم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کلا نسبت به خانم ها گارد داشت رفتارش باهاشون خوب نبود حس میکنم ضربع خورده بود میخواست سر من خالی کنه ...

نمیدونم این پسرا چشون شده

ایشالا واسه شما یه بخت خیلی عالی نصیبت بشه که همه اینا رو فراموش کنی