2777
2789

پسره 28 29 سالشه 2 سال پیش به مدت 4 سال تو عقد بوده و جداشده میگه زنم دوسم نداشته دوستم 20 سالشه خودش میگه دلم اصلا رضا نیست ولی خب البته پسره فقط ی ماشین داره

اصلا نظر شما راجب همچین ازدواجی چیه خودم ک بنظرم اشتباس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه...........چرا زنه 4 سال عقد مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسر باید فکر عروسی باشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اگر دلش رضا نیست مگه خود درگیری داره ؟؟

اگر دوستت دوسش داشت میگفتیم اوکی آشنا بشه

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

۴سال عقد!!!! دوسش نداشته ۴سال؟! نمیدونم چرا حس میکنم بی مسئولیت ک ۴سال دختر مردم نگه داشته

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻