2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست
ببین عزیزم تو بدترین ادمی که میشناسی رو تصور کن بعد مثلا فکر کن با این آدم صحبت میکنی یه حرف گیرم نا ...

دور پسرم بگردم قبل پوشک میکردم پماد میزدم ب پاش الان میگم نکنه پوشکش در میارم اون قسمتا ک پوشک بوده همش نجس باشه  دست میزنم بعد دست رو ب دستگیره هم میزنم کثیف بشه

خب منم همینو میگم دیگه ببین وقتی دسشویی هستی قبل اینکه ادرار کنی ابو باز کن اگه ادرار با آب قاطی شه ...

ی سوال دارم لطفا همه جواب بدید اگر دستم بخوره ب پوشک بچم بعد قبل شستن ب لباسم بخوره لباسم نجس میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربری که روی دستگیره در وسواس داری

اگه از نظر نجاسته وقتی نمیدونی،پاکه

مخصوصا که آدمی که اهل رعایت نیست،نداشته باشید.

برفرض هم که کسی هست که رعایت نمیکنه،وقتی هم دست شما هم دستگیره خشکه،چیزی منتقل نمیشه.

تازه میشه با پشت دست یا آرنج در رو باز کرد

از جهت تمیزی هم چندوقت یه بار یه دستمال که کمی الکل زدید بهش،بکشید به دستگیره

کاربری که روی دستگیره در وسواس داریاگه از نظر نجاسته وقتی نمیدونی،پاکهمخصوصا که آدمی که اهل رعایت نی ...

واسه خونه خودمون مرتب تمیز میکنم،ولی مهمونی جایی برم بیشتر عذابه 

دور پسرم بگردم قبل پوشک میکردم پماد میزدم ب پاش الان میگم نکنه پوشکش در میارم اون قسمتا ک پوشک بوده ...

خب قشنگم خودتم میدونی اینا فکرای آزار دهنده اس ماها تا یه جایی میتونیم باهاش دربیوفتیم از یه جایی به کمک نیاز داریم اون کمک همین صحبت کردنا همین داروی دکتر همین درمان های معنوی هست به خودت داری ظلم میکنی 23 سالته اوج شادیت باید باشه . از همین الان به کمک خودت برو داروهاتو مصرف کن ان شاءالله بهت میسازه نساخت دکتر عوضش میکنه نگران نباش . ورزش ،موسیقی ،کتاب ... معجزه میکنن ازشون غافل نشو . حالا که تراپینمیتونی بری کانالهای معتبر روان شناسی سرچ کن اونا اکثرا در مورد وسواس های فکری و عملی زیاد مطالب و پادکست دارند ازشون استفاده کن . زودتر از اونی که فکرشو بکنی حالت بهتر میشه غمگین نباش 

خدایم برایم کافیست💗

واسه خونه خودمون مرتب تمیز میکنم،ولی مهمونی جایی برم بیشتر عذابه

بمیرم برات الهی ی کاربر این جا بنده خدا ی کانال داد مثل این که روانشناس هاش ارزون میشه یا نیم ساعت ۶۰ تومنه یا رایگانه الان برات لینکش میذارم vasvasfeghhi

ی سوال دارم لطفا همه جواب بدید اگر دستم بخوره ب پوشک بچم بعد قبل شستن ب لباسم بخوره لباسم نجس میشه؟

من خودمم بچه این سنی دارم این اتفاق بارها افتاده اصلا به نجس یا غیر نجس بودنش تو اون لحظه فکر نمیکنم  طبق عادت و اخلاق خودم میرم اون لباسو عوض میکنم فقط 

خدایم برایم کافیست💗

پوشک عوض میکنی بعدش دستت میخوره لباست،اگه دستت خشکه ،هیچ اشکالی نداره

اگه هم دستت رطوبت داره،سعی کن به لباست نزنی،زود آب بکشی

میتونی هم واسه نماز یه لباس جدا بگذاری داخل سجاده فقط موقع نماز بپوشی

من خودمم بچه این سنی دارم این اتفاق بارها افتاده اصلا به نجس یا غیر نجس بودنش تو اون لحظه فکر نمیکنم ...

ببین من اینطوری بودم ک خیلی عادی پوشک بچه عوض میکنم ميندازم بیرون بعد دستم میشورم تمام اما الان همش میگم تا وقتی ک رفتم پوشک بندازم تو سطل همه جا رو نجس کردم 

پوشک عوض میکنی بعدش دستت میخوره لباست،اگه دستت خشکه ،هیچ اشکالی ندارهاگه هم دستت رطوبت داره،سعی کن ب ...

ببین این واقعا بده اگر لباس جدا بذارم یعنی ب وسواس جواب مثبت دادم ودقیقا بدبختیم شروع میشه دیگه جایی برم برای نماز باید لباس عوض کنم خودمو میشناسم

منم توو مهمونی سختمه، با پشت دستم باز میکنم،بعدش هم که شستم ،خشک میکنم،دوباره با پشت دستم میبندم،اگه نشد خشک کنم هم با آرنجم میبندم.

میدونی چون معمولا بیشتریا با دست کثیف در رو باز میکنن بعد شستن هم ، همون دستگیره رو دست میزنن.

در کل باید فکر کنی حتی اگه جوری بشه که دستگیره مثلا کثیفه و...و دستمون بهش خورده و چاره ای هم نیست،سخت نگیری،چون هر کاری کنی میکروب همه جا هست،و اینکه فکر کنی چطور اون آدما مثل ما حساس نیستن ولی چیزشون نمیشه،پس به ما هم با یه کم میکروب چیزی نمیشه.

وقتی اینطوری با خودت فکر کنی،راحت میشی،فکرت هم آزاد میشه،پیشگیری هم میشه از اینکه روز به روز خدای نکرده حساس تر بشی