ببین عزیزم تو بدترین ادمی که میشناسی رو تصور کن بعد مثلا فکر کن با این آدم صحبت میکنی یه حرف گیرم نامربوطی هم بزنی اون فرد خدای نکرده برمیگرده اسیب به بچت میزنه ؟؟؟من خودم اصلا این مثالو جایز نمیدونم ولی خواستم بدترین چیزو برات به تصویر بکشم حالا خدا یعنی قدرتی که ما رو آفریده با محبت و عشق از روح خودش بهمون داده هزاران هزار نعمت بهمون عطا کرده و عاشق ماست ازمون خواسته یه وقتایی بشینیم باهاش حرف بزنیم گفته دلتونو بسپارین به من مواظبتون هستم کنارتون هستم از رگ گردن نزدیکترم بهتون من چاره ی درداتونم من گره گشای مشکلاتتونم من صاحب معجزه های زندگیاتونم و... اونوقت شما برای معبودت برای اونی که عاشق شنیدن صدای توعه برای اونی که لحطه شماری میکنه تو صداش بزنی در هر حالییی که باشی فقططط صداش بزنی همچین صفتی اطلاق میدی ؟؟؟ معبود ما تمام انرژی مثبت ماست ما موقع نماز روحمونو بهش نزدیک میکنیم که ازش انرژی بگیریم اونوقت شما با این فکرا بیشتر حالتو خراب میکنی .
خدا میگه ببین بنده ی من که از وجود منه منو چطوری شناخته !!
خدا رو عاشقانه عبادت کن نه از اجبار ، خدا مهربونه خدا رحیم و رحمانه هرچی اسم خداست تو دهنت مرور کن ببین چه اسامی و صفت های بینظیری داره این خدا رو موقع نماز تصور کن حتی اگر اشتباه داشتی مطمئن باش خدا نوازشت میکنه و میگه اشکال نداره حالت خوش نیست من کنارتم خودتو آروم کن .
این فکرو همینجا بزار شما که انقدر معتقدی .
خب در مورد نجس کردن لباس عزیزم هر وقت حس کردی نجس شده چک کن اگر بود تعویض میشه و تمام اگر نه دست نزن و هزار بار هم اگر این فکر میاد سراغت جلوش وایسا و بگو نه لباسم تمیز بود من چک کردم .میدونم راحت نیست ولی باید تمرین کنی
نذرت مگر برای خدا نبوده ؟؟؟ اون خدایی که من میشناسم دوست نداره تو خودت به سختی و عذاب و مشقت بندازی تا اینجا خوندی ازت قبولش کرده یه مدت به روانت اجازه استراحت بده