2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی ی بار آب میکشی تمیز میشه دیگه بقیش هرچی تو ذهنت میاد وسواسه مثلا فک کن ی لباسی نجس شده میشور ...

روی چند بار آب کشیدن وسواس ندارم روی این که واقعا اون لباس نجسه یا نه وسواس دارم

گلم پوشک عوض کنی دستاتو بشوری خوبه ولی مثلا من از وقتی ک پوشک عوض میکنم تا مثلا درو باز میکنم مينداز ...

عزیزم من خودم وسواس بودم ولی سه ماه دارو خوردم کلا خوب شدم 

زمانیکه استرس و فشار بیاد سراغت وسواس تشدید میشه سعی کن مدیتیشن انجام بدی نمیتونی بری باشگاه تو خونه ورزش کن با روانشناس صحبت کن این راه هارو امتحان کن

اگه خوب نشدی داروهاتو مرتب بخور هیچ اتفاقی نمیفته 

1از قبلنا نذر کردم چندتا نماز بخونم ک همه نذرا ب خاطر وسواس فکری بودع الان دلم نمخواد بخونم۲ تو نماز ...

ببین عزیزم تو بدترین ادمی که میشناسی رو تصور کن بعد مثلا فکر کن با این آدم صحبت میکنی یه حرف گیرم نامربوطی هم بزنی اون فرد خدای نکرده برمیگرده اسیب به بچت میزنه ؟؟؟من خودم اصلا این مثالو جایز نمیدونم ولی خواستم بدترین چیزو برات به تصویر بکشم حالا خدا یعنی قدرتی که ما رو آفریده با محبت و عشق از روح خودش بهمون داده هزاران هزار نعمت بهمون عطا کرده و عاشق ماست ازمون خواسته یه وقتایی بشینیم باهاش حرف بزنیم گفته دلتونو بسپارین به من مواظبتون هستم کنارتون هستم از رگ گردن نزدیکترم بهتون من چاره ی درداتونم من گره گشای مشکلاتتونم من  صاحب معجزه های زندگیاتونم  و... اونوقت شما برای معبودت برای اونی که عاشق شنیدن صدای توعه برای اونی که لحطه شماری میکنه تو صداش بزنی در هر حالییی که باشی فقططط صداش بزنی همچین صفتی اطلاق میدی ؟؟؟ معبود ما تمام انرژی مثبت ماست ما موقع نماز روحمونو بهش نزدیک میکنیم که ازش انرژی بگیریم اونوقت شما با این فکرا بیشتر حالتو خراب میکنی .

خدا میگه ببین بنده ی من که از وجود منه منو چطوری شناخته !! 

خدا رو عاشقانه عبادت کن نه از اجبار ، خدا مهربونه خدا رحیم و رحمانه هرچی اسم خداست تو دهنت مرور کن ببین چه اسامی و صفت های بینظیری داره این خدا رو موقع نماز تصور کن حتی اگر اشتباه داشتی مطمئن باش خدا نوازشت میکنه و میگه اشکال نداره حالت خوش نیست من کنارتم خودتو آروم کن .

این فکرو همینجا بزار  شما که انقدر معتقدی . 

خب در مورد نجس کردن لباس عزیزم هر وقت حس کردی نجس شده چک کن اگر بود تعویض میشه و تمام اگر نه دست نزن و هزار بار هم اگر این فکر میاد سراغت جلوش وایسا و بگو نه لباسم تمیز بود من چک کردم .میدونم راحت نیست ولی باید تمرین کنی 

نذرت مگر برای خدا نبوده ؟؟؟ اون خدایی که من میشناسم دوست نداره تو خودت به سختی و عذاب و مشقت بندازی تا اینجا خوندی ازت قبولش کرده یه مدت به روانت اجازه استراحت بده 

خدایم برایم کافیست💗

عزیزم من خودم وسواس بودم ولی سه ماه دارو خوردم کلا خوب شدم زمانیکه استرس و فشار بیاد سراغت وسواس تشد ...

روانشناس خیلی باهام گرون حساب میکنه هزینه شو ندارن 

ولی از دیروز شروع کردم روزی نیم ساعت پیاده روی توخونه میکنم 

سرترالین میشه تو شیردهی مصرف کرد؟

منم مردم از وسواس،همش درگیرم خسته شدم

از بس دستامومیشورم همش زخم شده،من وسواسم طور دیگس،مثلا میرم بیرون و میام فکر میکنم دستگیره در کثیفه که بهش دست زدم و دستام میشورم،یا مثلا آپارتمان ک روشویی کنار توالت هست ،درو که باز میکنم  باید دوباره دستام بشورم میگم شاید کسی دستاش نجس بوده و به دستگیره زده و کلی چیزا دیگه،مغزم واقعا خسته شده

سلام،بنظرم سعی کن شاد باشی،یعنی کارهایی کنی که روحتون شاد میکنه،تاثیر می‌گذاره کمتر فکر وخیال کنی.

بعد هم اگه دستت میخوره موقع پوشک،خشک باشه،اون قسمت هم خشک باشه،چیزی منتقل نمیشه

موقع دستشویی هم پایین شلوارتو تا کن،اگه واقعا دیدی که چیزی خورد به پات هم پاتو آب بکش

اینکه که میگی  وقتی نشستی چیزی میاد، یه دستمال کاغذی بزار توو لباست،توو دستشویی امتحان کن،ببین چیزی میخوره به دستمال واقعا یا نه،و اینکه از این نوارهای روزانه که کوچیک و نازک میتونی بگذاری توو لباست که اگه شک کردی هم ،وقتی دوباره رفتی دستشویی،اونو میندازی دور،خودتو  میخوری

کلا بعد یه مدت بیخیالی یا کمتر اهمیت دادن،راحت میشی انشاالله

روی چند بار آب کشیدن وسواس ندارم روی این که واقعا اون لباس نجسه یا نه وسواس دارم

خب منم همینو میگم دیگه ببین وقتی دسشویی هستی قبل اینکه ادرار کنی ابو باز کن اگه ادرار با آب قاطی شه هرجا هم بپرسه نجس نیس من پرسیدم 

اما راجبه چیزای دیگه ی موقع ی چیزی نجسه خب یاسینن تموم میشه دیگه چرا ولش نمیکنی