2777
2789
عنوان

ای کاش ده سال پیش

189 بازدید | 12 پست

نی نی سایت بود یا اگه بود من بلد بودم بیام اینجا مشورت بگیرم

۱۰ سال پیش وقتی دخترم ۸ ماهش بود و من باز باردار شدم چون خیلی ویارهای سختی داشتم و حالم به شدت بد شده بود عین احمق ها عین کبک سرمو کردم زیر برف و سقط کردم الهی خدا لعنتم کنه.کاش همون روز مرده بودم😔😔😭

تا ۲ سال پیش بچه نمیخواستم ولی الان ک میخوام تا حالا ۲ تا سقط داشتم.

نمیدونم چرا ۹ هفته پر میکشن.

میدونم خدا نبخشیدتم میدونم کار بدی کردماینقد گریه کردم اینقد نذر و نیاز و توبه فایده نداشته.

درسته اینجا یه سریا زیر تاپیکت فوش میدن ولی یه سریام خواهرانه راهنمایی میکنن 

کاش امکانش بود اون روزها هم اینجا بود و مپو منصرف میکردن

خدایا منو ببخش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گذشته.اینکه از ته دل پشیمونی خوبه.

خدا بزرگه و بخشنده.

نگران نباش باز هم بچه دار میشی. 

من مذهبی نیستم. ولی اعتقاد دارم خدا بزرگتر و بخشنده تر از اونی هست که ما فکر میکنیم.

فکرتو درگیر گذشته نکن

چه حرفیه که میزنی؟

خدا خیلی مهربونه. انشالله که بخشیده شدی. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اینک باردار نمیشی شاید ی مشکلی دارید دکتر برید 

منم ی بار سقط کردم و دوباره هم باردار شدم و دوباره هم سقط کردم کاری ب سقط و... ندارم ینی میگم ک منم سقط کردم اما دوباره ام باردار شدم 

شماهم ایشالا درست میشه