2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست
اره واقعا زیاد میانهربار ک میرم بیرون ۷۰ درصد پلاک ها واسه اصفهانهخوزستانی ام زباد میبینم پلاک موقت ...

منم یه خوزستانی ام که عاشق چهارمحال و بختیاری ام حتما تو سال دو سه بار میایم اونجا

ولی نتونستیم از پس خرید یه خونه بربیایم وگرنه کل تابستونو اونجا بودیم از بس که خوش آب و هواس

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
واقعا بد اخلاق میری شهر دیگه مثلا شیراز کیف میکنی اینقدر خوش اخلاقا جنوب همینطور خیلی جاها

شیرازی ها کلا باحالن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حرفت موافقم من خودم رشتم تعطیلات میشه اصلا جای سوزن انداختن نیست اکثر خیابونای به شهرداری راه دارن ترافیکه شدید.تاکسی ما رو که بومی هستیم نمیبره میگه ترافیکه.نظارت که نیست هر کی هر قیمتی بخواد رو جنسش میزاره قیمت خونه که افتضاح شده.ویلا سازی که تا دلت بخواد.خیلیا میگین توریست منبع درامده مسافر میاد همه رو از شهرش میخره میاره😂 بافت قدیمی شهر مناسب برای جمعیت بالا نیست

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خداشاهده شمالی ها وقتی میفهمن مسافری اب معدنی رو هم سه برابر میکنن تو پاچه ت تا جایی که امکان داره ن ...

من خودم به چشم میبینم که خیلی ها برای اینکه پول اضافی خرج نکنن نون و تخم مرغشون رو هم میارن ...خوب چه نفعی به عنوان یه شهر توریستی می‌تونه داشته باشه که شما حتی از اقامتگاه های اونجا استفاده نکنی و گوشه خیابون تو چادر بخوابی

اره .اتفاقا ما دو ماه پیش مسافرت رفته بودیم شمال .بعد توی راه پیاده شدیم غذا بخوریم یه خانواده دیگه ...

همینطوره عزیزم

مخصوصا روستاهاش

جنگا های مشایخ و هلن رو ک نگم واست

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟
تازه اصفهان داره پر میشه از افغانی و پاکستانی.....انقدرم پرروان بقران انگار ما رفتیم شهرشون دارن قور ...

به افغانها نباید کار داد خونه داد ،تا مجبور بشن برن ،همه جوره داغون چون از نزدیک شاهدش هستم

اره واقعا زیاد میانهربار ک میرم بیرون ۷۰ درصد پلاک ها واسه اصفهانهخوزستانی ام زباد میبینم پلاک موقت ...

اگه مسافر هستن طوری نیس...اینجا واسه زندگی میان...پر خوزستانی و بقول خودت عرب و شهر کردی شده....

حالا خدایی کسی ناراحت نشه ولی فرهنگ عربای خوزستانی با اصفهانیا متفاوته....شهرکرد باز یکم نزدیکتره

منم یه خوزستانی ام که عاشق چهارمحال و بختیاری ام حتما تو سال دو سه بار میایم اونجاولی نتونستیم از پس ...

اینجا قیمت خونه پول خون هس💔

عزیزم شما لطف داری

با حرفت موافقم من خودم رشتم تعطیلات میشه اصلا جای سوزن انداختن نیست اکثر خیابونای به شهرداری راه دار ...

من فکر میکنم دوستان دچار سوءتفاهم شدن من منظورم از اول زندگی بود همه حمله کردن ...

با حرفت موافقم من خودم رشتم تعطیلات میشه اصلا جای سوزن انداختن نیست اکثر خیابونای به شهرداری راه دار ...

دقیقا شهرکرد هم همینه روزای تعطیل

ترافیک وحشتناکه