2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست
خدایی اصفهانیا میان اونجا؟اخه من خیلی دیدم از شهر کرد میان اصفهان هم واسه دانشگاه واسه درمان...ازدوا ...

اره واقعا زیاد میان

هربار ک میرم بیرون ۷۰ درصد پلاک ها واسه اصفهانه

خوزستانی ام زباد میبینم 

پلاک موقت کویت امارات هم دیدم 

دانشگاه دولتیشو نگم برات امسال ۴۰۰ تا دانشجو عراقی پذیرش کرده

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستهاین چن سال اخیر بهتر جاافتاد بین خوزستانیاویلاهایی ک میسازن اصفهانیا سرشون جنگ میکنن

اره .اتفاقا ما دو ماه پیش مسافرت رفته بودیم شمال .بعد توی راه پیاده شدیم غذا بخوریم یه خانواده دیگه بودن داشتن بهمون توصیه میکردن مقصد بعدی کجا بریم مسافرت .همچین با آب و تاب میگفتن یه جا میشناسیم بهشششششت .بعد گفتیم کجا گفتن چهارمحال بختیاری 😁

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
کلا رشتی ها تو شهر خودشون شیر هستن فقط بقیه شهرها مثل ... هستن تا حالا چندبار اومدیم نه مهمون نواز ه ...

واقعا اینجوریه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

با تمام این تفاسیر... من به عنوان یه جنوبی میگم قدم هموطنام رو چشم... بیان ما خودمون در خدمتشون هستیم.. ❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

چطور ب خودت جرات میدی این نظر رو بدی الان من خوزستانی هستم باید بگم هیچ کس حق نداره از نفت و گاز و کشاورزی استانمون استفاده کنه چون گرون شده!!!!

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

کلا رشتی ها تو شهر خودشون شیر هستن فقط بقیه شهرها مثل ... هستن تا حالا چندبار اومدیم نه مهمون نواز ه ...

بله رشتی ها در کل آدم های محجوبی هستن اینکه از هر شهری یه عده آدم بی فرهنگ پیدا میشن طبیعیه ولی نمیشه گفت همه اینجوری هستن

واقعا بد اخلاق  میری شهر دیگه مثلا شیراز  کیف میکنی  اینقدر خوش اخلاقا  جنوب همینطور   خیلی جاها

مثل اینکه جنوبی هام بگن نفتو گاز ایران مال ماست نباید واسه کشور خرج شه...کرمانی بگن مس فقط واسه استان کرمان خرج شه و همین طور تعمیم بدین به کل کشور و منابع هر استان... زاد و ولد کمه چون توریست میاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی این حرف منطقیهببخشبد توریست تو رختخواب کسی نمیره ها واسه گردش