2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست
عزیزم شما خودت همه رشتی هارو محجوب خطاب میکنی بعد میگی یه عدشون بی فرهنگ هستن این خودش تناقضه تو حرف ...

خوب من بگم تو رشت بی فرهنگ پیدا نمیشه یکم تو رو خدا فکر کنین ...درسته این حرف ؟؟

به افغانها نباید کار داد خونه داد ،تا مجبور بشن برن ،همه جوره داغون چون از نزدیک شاهدش هستم

فلا ک دارن زیر قیمت کار میکنن کارگرای خودمون بیکار موندن....تازه جدیدا دیدم مغازه زدن کارگر گرفتن ..انقد پیشروی کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا قیمت خونه پول خون هس💔عزیزم شما لطف داری

آره واقعا

من بختیاری ام 

همش میگم همون اجدادمون خوب کاری میکردن که ییلاق قشلاق میکردن و تابستونا کوچ میکردن سمت چهارمحال

سوختیم تو گرما 

نصف سال رو زندگی نمیکنیم

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
تازه اصفهان داره پر میشه از افغانی و پاکستانی.....انقدرم پرروان بقران انگار ما رفتیم شهرشون دارن قور ...

مطمئنی پاکستانی هستن؟

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
دقیقا شهرکرد هم همینه روزای تعطیلترافیک وحشتناکه

بافت شهر قدیمی مسافر میاد چند تا ماشین.شلوغ ادم حالش بد میشه به خودت میگی خونه میموندم بهتر بود.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خوب من بگم تو رشت بی فرهنگ پیدا نمیشه یکم تو رو خدا فکر کنین ...درسته این حرف ؟؟

این درسته ولی اینطوری ام نگید رشتی ها کلن آدم های محجوبی هستن.. 

شمام یکم فکر کنید به قید هایی که استفاده می‌کنید. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
با حرفت موافقم من خودم رشتم تعطیلات میشه اصلا جای سوزن انداختن نیست اکثر خیابونای به شهرداری راه دار ...

عزیزپ این مشکلات رو باید به نماینده و شورای شهر مطرح کنین نه اینکه بگین پیف پیف توریست نیاد شهر ما...

تقصیر توریسته شهرسازیش مشکل داره و ضعیفه و باعث ترافیکه؟؟؟ تقصیر توریسته که راننده تاکسی کارشو نمیکنه و منتظر یه مسافر بی خبر از آدرس و قیمت بیاد دربست بزنه چند برابر قیمت؟!

خداشاهده شمالی ها وقتی میفهمن مسافری اب معدنی رو هم سه برابر میکنن تو پاچه ت تا جایی که امکان داره ن ...

غذای مونده و فاسدم اضافه کن

تو یه پارک داشتیم جوجه ای که گرفته بودیم رو باز میکردیم از بوش نزدیک بود بالا بیارم همه رو ریختیم دور

خانواده بغلی دید اومد پیشمون گفت ما هم چند جوجه اماده گرفتیم باز کردیم دیدیم فقط دور برش ج‌وجست وسطش کلا دل و روده و باسن مرغه 

خلاصه همه گرسنه برگشتیم 

نامرد دید دوتا بچه باهامه نگفت مسموم میشن

ادرس میپرسیدی با کتف جواب میدن 

یه ادم درست به ما خورد اونم افغانی بود

میگم شاید قبل ما مسافرای بد به تورشون خورده اینجوری شدن😐

یکبار رفتم برای عمرم بسه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من با اسی موافقم 

ما ایلامیم ایام محرم تا اربعین 

ما تو شهر خودمون نمیتونیم تا پارک بریم 

بس که همه جا شلوغه 

حالا شمالیا بیچاره هر روزشون همینه 

زندگی عادیشون رو تحت الشعاع قراره میده 

منظور اسی بنظرم همین بود ولی خوب بیانش نکرد

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
عزیزپ این مشکلات رو باید به نماینده و شورای شهر مطرح کنین نه اینکه بگین پیف پیف توریست نیاد شهر ما.. ...

عده ای از توریست های محترم هستندکه میان زمینای کشاورزی چند برابر میخرن توش ویلا میسازن توریست که دریا جنگل نابود کرده.از بس آشغال میریزن حالت تهوع میگیره امکان نداره بریم تو جاده توریست های عزیزنبینیم آشغالشون پرت میکنن تو جاده .توریست که میبینه شهر کوچیکه هم خودش ادیت میشه هم مردم بومی بازم میاد.ا

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
چون دیگه با ازمون کسی رو نمیگیرن پارتی میخواد یک نفر از شهر دیگه میاد جا پاش که محکم شد ایلو تبارشو ...

معدن شهرما شرط استخدامش بومی بودنه باید فرماندارونماینده ی شهرتون اول به فکر جوونای بومی باشن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه