2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست

دوست عزیزم 

شما حق داری بابت بی فرهنگی مهاجرها و کمبود امکانات و... شاکی باشی. اگر کاری میشه در این باره انجام داد حتما اقدام کنید 

اما زمین خدا ارث شما نیست که براش تعیین تکلیف کنی. همه ما ایرانی هستیم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش باید از سرکار خانم ویزا یا اجازه جهت ورود بگیریم لابد

تازه خوبه هموطن هستیم و اینقدر نسبت به هم نامهربونیم  

کانادا و ترکیه که تو هر کوچه نصفشون ایرانین چی بگن

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

کلا رشتی ها تو شهر خودشون شیر هستن فقط بقیه شهرها مثل ... هستن تا حالا چندبار اومدیم نه مهمون نواز هستن نه چیزی فقط با آدم دعوا دارن یکی زد به ماشینمون مقصر هم بود ولی زنگ زدیم به ۱۱۰ گفت خودتون حل کنین بعدش مغازه دارها اون قسمت یارو فراری دادن خیلی شهر مضخرفی 

منم دقیقا همینو گفتمبا اینکه من شهرکردم و اینجا پره خوزستانی عرب اصفهانیه

خدایی اصفهانیا میان اونجا؟

اخه من خیلی دیدم از شهر کرد میان اصفهان هم واسه دانشگاه واسه درمان...ازدواج میکنن اینجا ..و مهاجرانی ک واسه زندگی میان ک خییییلی زیادن...

دقیقا همینه ما خوزستانی‌ها برای خودمون کار نیست تو شرکت ها و پتروشیمی هامون... از شهر های دیگه واسه ...

همینو. بگو

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
وای دقیقا من با اینکه تو شمال زندگی میکنم ولی هواش خیلی رطوبت داره

انگار رفتی تو سونا. من قلبم میگیره اونجا نمیتونم نفس بکشم. حتی برای چند ساعت نمیتونم تحمل کنم. برای همین اصلا دوس ندارم حتی برا مسافرت برم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من تو عمرم شمال نیومدم ولی خدایی چه تاپیک بی منطق و دور از عقلی بود!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم