2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

189 بازدید | 26 پست

من تنبلی تخمدان دارم

میگن ارثیه و...

برا همین میخواهم هیچوقت ازدواج نکنم و بچه دار نشم ، چون امکان داره به دخترم یا نوه ام هم برسه و اوناهم دردی که من می کشمو بکشن

شماهم همین طورید و چه برنامه ای دارید ؟

چه دردی مثلا؟ 

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزوما انتقالش نمیدی که

خود من هیچکس مثل مادر خاله عمه مادربزرگها و .. تنبلی نداشتن ولی من دارم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

تنبلی تخمدان ارثی نیس.چون سبک زندگی ها عوض شده دیگه مثل قدیما خانوما تحرک ندارن همه چی الکترونیکی شده این تنبلی جایگزینش شده.به نظر من تنبلی تخمدان از تنبلی خود آدم میاد

قدیما همه بچه میاوردن نمیدونستن اینا چیه چون یه غذا پختن ساده یه لباس شستن کلی تحرک و زحمت داشت ولی الان لباس ها لباسشویی غذاها فست فود...کارها با گوشی خواب همه بعداز ۲ نصف شب

منم تنبلی دارم خفیف ولی درد ندارم چه دردی؟

درد اینکه غذاهایی که دوست دارمو دیگه نمی تونم بخورم ، باید حتما برم باشگاه

شاید خنده دار برسه ولی من روتین قبل تنبلی تخمدانمو بیشتر دوست دارم