2777
2789
عنوان

من رشتی هستم و با اومدن اقوام و شهرهای دیگه به شهرم برای زندگی مخالفم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 162 پست
معدن شهرما شرط استخدامش بومی بودنه باید فرماندارونماینده ی شهرتون اول به فکر جوونای بومی باشن

باورت میشه فرماندارمون هم از شهر خودمون نیست

ادمای بی زبون  و بی بخارین اینجا

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عده ای از توریست های محترم هستندکه میان زمینای کشاورزی چند برابر میخرن توش ویلا میسازن توریست که دری ...

اونا خیلیییی کارشون زشته ولی واسه تغییر کاربری غیر مجاز زمین جرم انگاری شده و نهادهای مربوطه باید پیگیری کنن و شهر رو مدیریت کنن نه اینکه چند وقتی که مدیر و مسئول هستن به جای اینکه به فکر شهرشون باشن بخوان بار خودشونو نسل‌های بعدی رو ببندن... مشکلات مهم و اساسی  از مسئولین شهره عزیزم

عده ای از توریست های محترم هستندکه میان زمینای کشاورزی چند برابر میخرن توش ویلا میسازن توریست که دری ...

میخوام بدونم کی زمین کشاورزی رو فروخته به توریست؟  اونم به قول شما چند برابر قیمت؟ خودتون    

وقتی پول میبینن خوبه  بعدش بده؟   آخه اصلا کی زمین کشاورزی رو میفروشه    شما انتظار داری  زمین دوبرابر بخرن  بعد برگردن شهر خودشون  خوب معلومه ویلا می‌سازه   

باورت میشه فرماندارمون هم از شهر خودمون نیستادمای بی زبون و بی بخارین اینجا

چه جالب نماینده که باید ازشهرخودتون باشه ...واقعا بی بخارن که آلودگی سهم شماشده وسود ودرآمدش برای بقیه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

استار تر داره میگه واسه مهاجرت نیان...چون همه چی بدتر شده...نمیگه ک‌توریست نیاد

این تنها توجیهش خود خواهی هست و بس   کشورشون هست دلشون بخواد میاد    مگه ما تهران میگیم چرا میان والا هر روز هفته ترافیکه   هر روووز  به خاطر انبوهی جمعیت  فشار آب کمه 

میخوام بدونم کی زمین کشاورزی رو فروخته به توریست؟ اونم به قول شما چند برابر قیمت؟ خودتون وقتی پ ...

عزیزم با شما نبودم کسایی بودم که پولشون زیادیه میان شمال زمینارو نابود میکنن.به قول خودتون شمالیا تو پاچتون میکنن فازتون چیه که میاین.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اونا خیلیییی کارشون زشته ولی واسه تغییر کاربری غیر مجاز زمین جرم انگاری شده و نهادهای مربوطه باید پی ...

بله عزیزم مسئولین کلا خوابیدن به هیچی رسیدگی نمیکنن.بافت شهر آسفالتش شهر پر از مشکلات هست.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

عزیزم منم باهات موافقم  همه چی با این وضعیت شلوغی بهم ریخته زندگی عادی خودمونم نمی‌تونیم بکنیم من خونم خارج از رشته و آخر هفته ها باید بیام رشت خانوادم رو ببینم همش ترافیک راننده های بی اعصاب...آخرش هم ما گیلانی ها متهم میشیم به بی فرهنگی و گرون فروشی ...سطح فرهنگ و حرف زدن رو تو مدل حرف زدن دوستان هم میشه تشخیص داد😄

من خودم به چشم میبینم که خیلی ها برای اینکه پول اضافی خرج نکنن نون و تخم مرغشون رو هم میارن ...خوب چ ...

چی بگم والا 

مردم ایران شهر شما رو از مهم ترین جاذبه های گردشگری میدونن

به نظر خود من جنوب و طرفای کردستان خیلی بیشتر خوش میگذره

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
غذای مونده و فاسدم اضافه کنتو یه پارک داشتیم جوجه ای که گرفته بودیم رو باز میکردیم از بوش نزدیک بود ...

وای خدا لعنتش کنه چقدر بی وجدان بوده یارو  

خداروشکر من به این مشکل برنخوردم ولی واقعا گرون فروشی زیاده اونجا

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
اگر تهرانی بودی چی میگفتی از همه جا تهرانن دور هم زندگی می‌کنیم بعدش متوجه نشدم چرا فکر میکن ...

دقیقا تازه رفت و امد به رشت موقتیه برای تفریح وگرنه برای زندگی که استارتر نوشتن که مناسب نیس‌. کار نیس که. ماهم تو خوزستان از همه جا حتی همون شمال میان برای کار حتی استخدام میشن یا پروژه میگیرن.تازه وقتی کسی میاد برای کار یه ردیف شغلی رو بحای بومی ها اشغال میکنه اما کسیکه میره جایی تفریح  بودجه به اون منطقه تزریق میکنه.