2777
2789
عنوان

از چشم افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 62 پست
مورد آخر جالبش اینجاس مذهبیم هس، الانم داره تبریک ولادت امام کاظمو میگه. یه سال تموم با روح و روانم ...

آدمای دورو مثل این آقا زیادن...باعث میشن آدم نسبت به همه بی اعتماد بشه...شکاک بشه😕

☔️⛈️🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت دلم نمیخواست یک مادر روتردککنم. ولی بقول شماانقد برای من بیشعوروبی درک هست وعذابم داده ک نمیت ...

من تردش نمیکنم به خاطر همسرم .بالاخره بچه اون آدمه و هر چی باشه یه حسایی داره .

خداهم خوشش نمیاد .

من سپردم به خدا .

با احترام میرم میشینم هفته ای یه بار میام .

برای من اصلا محبتی ندارن که بخوام بگم حالا من بهم بچسبه یا نه و ...

کلا بی فهمن ...

رفتاراشون از زمین تا آسمون با خانواده ی من فرق داره .

یه نمونه ساده و کوچیکش ، مادر من میرم خونشون هر چی تو خونه داره واسه منو شوهرم و بچم میاره و تازه پر میکنه میبریم .

میریم خونشون بعد از شام میریم دو تا ظرف کوچیک از باقیمونده شام میکشه میزاره جلوی شوهرمو بچم ، میگه خواستی تو هم یه قاشق بخور !

آدم با غریبه هم اینطور رفتار نمیکنه ...

این کوچکترین و کوچکترین نمونه بود 

چه خوب که تونستین ببخشین...بازم تونستین دوستشون داشته باشین یا نه همین حسه موند؟

بله تونستم . من کلا کینه ای نیستم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
بله تونستم . من کلا کینه ای نیستم

منم کینه ای نیستم...زود میبخشم...اون فردی هم‌ که از چشمم افتاده رو قبلا زیاد فرصت دادم بهش و بخشیدم اما روز به روز بدتر شد رفتاراش...دیگه به خودم اومدم دیدم انگار دیگه برام مهم نیست و دیگه نمیتونم دوستش داشته باشم و این اصلا دست خودم نیست...

☔️⛈️🌈
منم کینه ای نیستم...زود میبخشم...اون فردی هم‌ که از چشمم افتاده رو قبلا زیاد فرصت دادم بهش و بخشیدم ...

این هم درسته و قابل درکه و رفتار شما هم درسته الان

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

سلام تو یه تاپیکی دیدم راجب واسواس فکری نوشنید خواستم بگم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

من یه خورده بی جنبم حقیقتا، یه خورده داغ میشم الکی نمیدونم چرا؟ مدلم اینجوریه از شانس بدت، زود رنجم

من راستیتش با شما محترمانه صحبت کردم ولی شما به من توهین زشتی کردی و من واقعا ناراحت شدم از این موضوع

حقیقتا حق من نبود اون کلمه اونم مخصوصا وقتی واقعا محترمانه سعی کردم بگم که قضاوت نکنیم همو، با هم خوب باشیم، صرفا نیتم خیر بود میخواستم بگم اسی ادم بدی نیست، ضرر کرده ناراحته و طبیعیه نیازی نیست ما قضاوتش کنیم، ولی شما به من حرف خیلی بدی زدی 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی