2777
2789
عنوان

از چشم افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 62 پست

بله پیش اومده. یکیش دخترداییم که مثل خواهر بودیم، هر روز پیش هم بودیم، با هم یه مدرسه و یه کلاس بودیم. عقد کرد و من نمیدونستم! تهش واسه عروسیش دعوتم کرد.

یکیم دخترعموم که باز هم مثل خواهر بودیم، دست برد النگو های زن داداششو بهم نشون داد و گفت ببین داداشم چی واسه زنش خرییییده. چون قبلش من به داداشش جواب رد داده بودم. 

یه بارم یه پسره یه سال تموم ابراز علاقه کرد، خیلی اتفاقی دیدمش که هر روز یه دختره رو میاره دانشگاه و برش میگردونه!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم و در کل خانواده همسرم .یه جوری از چشمم افتادن که به قول دوستمون پر از آرامشم .دیگه هیییییی ...

اره ادم انقدر رفتار بد میبینه که دیگه بعد یه مدتی عادی میشه آدم دیگه توقع هر چیزیو ازشون داره

☔️⛈️🌈

متاسفانه مادرشوهرم بشدت ازچشمم افتاده، اصلانمیتونم حس خوبی بهش داشته باشم. ازبس همیشه بدمنوخواسته دیگه حتی نمیتونم بزارم بچه هام تنهایی برن اونجا، همش حس میکنم برای فضولی واسیب زدن میخوادببینتشون. واین خودموخیلی آزارمیده، چون اون مادرهست ومن در تفکرم مادرروبایدخیلی محترم دونست وبشدت عذاب وجدان دارم. کاش یکی بهم میگفت چیکارکنم باهاش

فایده نداره دیگه...تموم شده برام...خودش میدونست کاراش بده اذیتم میکنه...دونسته این کارارو کرد بخاطر ...

اگه جبران نمیشه و از چشمت افتاده 

چرا میپرسی از بقیه که حس اولیه برمیگرده یا نه 

یعنی دوس نداری از چشمت بیوفته 

متاسفانه مادرشوهرم بشدت ازچشمم افتاده، اصلانمیتونم حس خوبی بهش داشته باشم. ازبس همیشه بدمنوخواسته دی ...

دقیییییییقا حس منو داری .

اما من دیگه تحمل میبخشید رفتارای بیشعور گرایانشونو ندارم .

بیخیال شدم و توقع رفتار درست ندارم .

فقط شوهرم میفهمه بسه.

اونم بعد از ۱۴ سال عذاب یه کم فهمیده .

منم نمیزارم بچم تنها بره خونشون اصلا 

هر کاری و هر حالی باشم میرم باهاش با اینکه از ریخت مادرشوهرم ردم میاد 

میرم میشینم چند یاعتی با شوهر و بچم میابم .

متاسفانه مادرشوهرم بشدت ازچشمم افتاده، اصلانمیتونم حس خوبی بهش داشته باشم. ازبس همیشه بدمنوخواسته دی ...

چقدر شما نیت خوبی دارین نسبت بهش کاش مادرشوهرتونم مثل شما خوب بودن...

☔️⛈️🌈
اگه جبران نمیشه و از چشمت افتاده چرا میپرسی از بقیه که حس اولیه برمیگرده یا نه یعنی دوس نداری از چشم ...

نه نمیخواستم اینطوری بشه...اما به خودم که اومدم دیدم دیگه حس قبلو بهش ندارم و این روز به روز بیشتر شد

☔️⛈️🌈
دقیییییییقا حس منو داری .اما من دیگه تحمل میبخشید رفتارای بیشعور گرایانشونو ندارم .بیخیال شدم و توقع ...

هیچوقت دلم نمیخواست یک مادر روتردککنم. ولی بقول شماانقد برای من بیشعوروبی درک هست وعذابم داده ک نمیتونم بهش نزدیک شم، نزدیک هم ک میشم باز یه حرکتی میزنه دورشم... میترسم ازاینکه تلاش کنم برای بهترشدن. ازطرفی انقدبدمنو خواسته محبتشونمیتونم بپذیرم.... کاش افرادی ک لیاقتشوندارن مادرنمیشدن هیییچوقت.