2777
2789
عنوان

از چشم افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 62 پست

همونقدر که زودرنجم، یه دلجویی و عذخواهی ساده هم از دلم درمیاره

درغیر اینصورت قسم میخورم میرم ازت شکایت میکنم، ببینم اونجا چی برا گفتن داری، من قبلا شده برم بخاطر فحاشی تو فضای مجازی شکایت کنم، نمیگم چی شد و چه حکمی برا طرف زدن که نترسی نگران بشی، دوست داشتی برو سرچ کن

اگر از دلم در بیاری مطمئن باش از تصمیمم صرف نظر میکنم

ولی با سکوت و یا ادامه بی احترامی منو مصمم میکنی اینکارو کنم

برای امنیت محیط سایتم شده اینکار میکنم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من یه خورده بی جنبم حقیقتا، یه خورده داغ میشم الکی نمیدونم چرا؟ مدلم اینجوریه از شانس بدت، زود رنجمم ...

یکی یه سوالی پرسیده منم جواب دادم

اگه کسی هم بخواد جواب منو بده خود اون شخصه

نه شما!!!

وقتی تو چیزی که بهت مربوط نیست دخالت میکنی باید انتظار شنیدن بعضی حرفاروهم داشته باشی...

فقط من نگفتم خیلیا ازت شاکی بودن بخاطر دخالتت...

من هروقت اومدم تو تاپیک شما نظری دادم اونموقع حق داری جواب بدی...کسی اونجا با شما کاری نداشت...

تمایلی هم به ادامه بحث باهات ندارم!!!

☔️⛈️🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی یه سوالی پرسیده منم جواب دادماگه کسی هم بخواد جواب منو بده خود اون شخصهنه شما!!!وقتی تو چیزی که ...

شما حق نداشتی به من هتک حرمت کنی، تحت هیچ شرایطی، اینجا نی نی سایته و ما میتونیم روی پیام افراد ریپلای بزنیم و هتک حرمت یعنی نقض قوانین سایت

بهت فرصت میدم بازم عذرخواهی کنی، از دلم دربیاری چون ناراحت شدم، نمیدونی چقدر تپش قلب گرفتم سر این موضوع، اصلا جنبه ندارم بخاطر مشکلاتم حالم بد میشه 😔😔

تمام پیاما، تاپیکا، همه میمونن، سند محکم، فکر کنم الان بفهمی چرا نی نی سایت پیاما رو پاک نمیکنه

خلاصه هرجور راحتی، از دلم دربیار، منم میگذرم

درغیر اینصورت میبینمت

حضوری😉 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی