2777
2789

من کلن آدم زود رنجیم الانم با رفتارای شوهرم ومشکلات،عصبی شدم و افسرده ،ن انگیزه ای ن انرژیی🥺 کل انرژیمو میزارم یه کاری انجام بدم یهوب فکر رفتاراش میوفتم ک،مثلا مشکل جنسی پیدا کرده ،اوايل آشناییمون و زندگی خیلی ذوق داشت کلن من سرد بودم از اول ولی اون همیشه تمایل داشت ولی الان ماهی یبار اونم اگ خودش بخواد خیلی اعتماد بنفسم کم شده همش میگم اون بفکر نیس من همش میگم بفکر شو خودمو کوچیک کردم غرورم خورد میشه همش میگم درست شووووبراش کلی تو زندگی قدم برداشتم ک از مشکلاتش کم شه همش میگ درگیر مشکلات ک میشم یا بحثمون میشه تمایلی ندارم این موضوع فقط یکیش بود کلن دارم سرد میشم

خوشحال نیستم وقتی میبینمش الان از دانشگاه اومده دوروزه قهر بودیم دیشب و پریشب جا خوابمون جدا بود اومد از دلم دراوردصبح .. الان باز میگ میرم سرکار قرار بود برم دکتر از بس فکر میکنم ته دلم خالی میشه مشکل معده گرفتم زیر شکمم درد میگیره🥺

به نظرم باید خودت و مشغول کنی و سر خودت و گرم کنی تا کمتر فکر کنی و اعتماد به نفست بیاد بالا

اتفاقا سرگرم ک میشم یهو یاد مشکلات میوفتم دست خودم نیس همش میگم چرا بفکر نیستتتتت چرا مهم نیستم بعد ک تو خودم میریزم حسم نسبت بهش کم میشه دلم تنگ نمیشه و نمیخوام ببینمش ولی از یه طرفم دلم میخواد خونه باشه.سه ساله هنوز قلقمو نفهمیده هرچی میگم نمیفهمه😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا سرگرم ک میشم یهو یاد مشکلات میوفتم دست خودم نیس همش میگم چرا بفکر نیستتتتت چرا مهم نیستم بعد ...

اگه اول عروسیته، منم مثل تو بودم

رفته رفته زندگیم خراب شد

بعد به خودم اومدم و تمرکزم و رو خودم گذاشتم و خودم و سرگرم کردم و افسردگی هم خوب شد

ببین چون تو الان شوهرت و خیلی دوست داری، روی رفتارش خیلی حساسی و از لحاظ روانی هم وابسته ای