2777
2789
عنوان

بی احترامی و توهین شوهر

946 بازدید | 13 پست

سلام بهتون، دوستان من یه بچه دارم و پدر مادرم ندارم،شوهرم خیلی بهم بی احترامی میکنه، اگه یه حرف بزنم که بدش بیاد هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه، بارها گفته ب خاطر بچه تحملت میکنم،منم همینم،یا مثلن چند روز پیش بچه یه حرف بد زد و شوهرم دعواش کرد من فقط گفتم اون ازتو یاد میگیره بدش اومد و ب پسرم گفت هرکاری خاستی بکن مامانت حرف زد قهوه ایش کن گوه میخوره دعوات کنه،کلن خیلی توهین میکنه،کم پول میده بهم،اخلاق و شعور و منطقم نداره،خونوادشم براشون مهم نیس،در کل خیالش راحته که من چون بی پناهم، بخاطر بچم همه جوره تحمل میکنم،ب نظرتون چکارکنم؟چطور رفتار کنم؟

شاید در جهانی دیگر….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین اسی ولی این بی تربیت رو از تو جوب پیداش کردی؟

اولاش خوب بود من شاغل بودم و اون سطحش پایینتربود بعد ک کمکش کردم و خودشو بالا کشید اینطوری شد،میگه تو مجبوری بمونی 

شاید در جهانی دیگر….

میدونم اینجور مرد ها درست بشو نیستن کاش ی پشتیبانی داشتی مثل داداش کسی کخ طلاق بگیری بخدا ذلت میاره ...

ندارم ی خواهر دارم ک تو زندگی خودش مونده همه بدبختیمم همینه که شوهرم اینجوری کوچیکم میکنه

شاید در جهانی دیگر….

از مشاور بخواه بهت راهکار بده که چطوری ببریش پیش مشاور

پس از مشاور کمک بخواه

سعی کن کم کم به طوری که عصبانی نشه به مرور زمان بهش بگی اونطوری داخل ذهنش می ره

از خوبی های مشاوره بگو یا براش مثال بزن یا داستان دروغی از خوبی مشاور بگو

اگر ۶ ماهم طول کشید آخرش به هدفت می رسی

ولی تا جایی بگو که بالا نگیره اگر دیدی داره بالا می گیره سریع بحث عوض کن

پس از مشاور کمک بخواهسعی کن کم کم به طوری که عصبانی نشه به مرور زمان بهش بگی اونطوری داخل ذهنش می ره ...

من سه بار رفتم پیش مشاور ،حتی یکیشون گفت بی فایدس هرطور شده جدا شو، دوتای دیگه نظرشون این بود که همینکه خونه زندگیت اوکیه و رفیق باز و معتاد نیس بمون سر زندگیت و بچت و سعی کن آروم باشی و ورزش کنی و سر ب سرش نذاری، واقعنم کاری بهش ندارم ولی ی وقتایی جلو بچه هم میزنم هم هری از دهنش دربیاد میگه

شاید در جهانی دیگر….