2777
2789

بچه ها شوهرم پیش خانواده اش بود برداشت گف میگن فلانیا باهم مشکل دارن ( برادرش و زنش ) مشکلشون چیه مادر شوهر من شروع کرده به هوووچی‌ بازی 

گفته اره حتما مادر بزرگ زنت اینارو گفته ( همینجور الکی اسم مادر بزرگ منو‌میاره چون مادر بزرگم میشه خاله ی جاریم )  

خانواده منم زنگ‌زدن گفتن چرا الکی حرف مارو‌ میزنید شوهرم کلی با مادرش دعوا کرد که چرا الکی حرف مردمو میزنی

منم ازون‌موقع بی محلشون میکنم 

اونا از ترس شوهرم توروم خوبن 

اما پشت سرم چشم‌ دیدن منو ندارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت نده

والا حرصم میگیره ازشون بخدا

التماس میکردن خانواده من دختر بهشون بدن 

اصلااا درحد خانواده من نبودن از لحاظ مالی یا فرهنگی 

اما شوهرم خودش خیلی خوب بود برای همین قبول کردم 

بعد اینجوری قیافه میگیرن برام حرصم در میاد

همین که از شوهرت حساب میبرن عالیه با شما هم که توی روت خوبن و احترام میزارن بقیه اش مهم نیست

پشت سرم کلی حرف میزنن ولی 

فقط ظاهری خوبن باهام اونم از ترس اینه که شوهرم نره خونشون ابروریزی نکنه 

مادرشوهرم خودش زنگ‌زد به مادربزرگم

بنظرم حرفی بود خود مامان بزرگت باید جواب میداد خانواده ات نباید دخالت میکردن بعد اگر گله ایی بود باید همسرت شخصا منتقل می‌کرد که درست نیست اینجوری به مردم حرف میزنید و من دارم با اون خانواده زندگی مبکنم و از این حرفها 

خیلییی پرو هستن سر همین من خوشم‌نمیاد باهاشون رابطه داشته باشم شوهرم خیلی داد و بیداد کرد سر مادرش خ ...

ماهی یبار چندساعت برو ی سر بزن،متاسفانه خونواده همسرته و نمیتونی کلا قطع رابطه کنی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤