2777
2789
عنوان

گلودرد من چرا خوب نمیشه

84 بازدید | 17 پست

خانوما شش روزه گلو دردم هرچی خوردم هرکار کردم بی فایده بوده کسی هست مثل من باشه توروخدا بگین چیکار کنم خوب بشه ی چیزیو ک قورت میدم انگار گوشتای جونم اب میشه از درد 😭😭😭😭😭

چرا انقدر طولانی شده😞😞😞😞😞

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

ترکیب چای سبز زنجبیل عسل

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ویروسش اومده خیلیا اینجورین 

دوسال پیش فکر میکردم مجردی دوسال پیش بچه نداشتی فکرمیکردم بخاطر من صبر میکنی زرتی بچه دار نمیشی .تو بخاطر من هیچ کارنکردی دلم قرص بشه بهت. ترسیدی حتی به خواهرت بگی.ترسیدی بگی بچه نمیخوای.دوسال پیش شناخت منم ازتو یه چیز دیگه بود💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از پشت گردن و کتف و شونه بادکش بنداز خوب خوب میشی گلم

بلدنیستم یادم میدی😐😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
چندروز طول میکشه😑

برامن که ۱۵روزشده😢

دوسال پیش فکر میکردم مجردی دوسال پیش بچه نداشتی فکرمیکردم بخاطر من صبر میکنی زرتی بچه دار نمیشی .تو بخاطر من هیچ کارنکردی دلم قرص بشه بهت. ترسیدی حتی به خواهرت بگی.ترسیدی بگی بچه نمیخوای.دوسال پیش شناخت منم ازتو یه چیز دیگه بود💔💔💔

بلدنیستم یادم میدی😐😂

یه پارچه دور یک میله یا ته قاشق ببند الکل بزن آتیش بزن داخل و ته لیوان بگیر گرم بشه لیوان رو برگردون بزار محل مورد نظر. مواظب باش لبه لیوان گرم نباشه.

اگه نمیتونی سیب زمینی رو حلقه کن روش سه چهار تا چوب کبریت مثل شمع روی کیک بچین بزار محل مورد نظر چوب کبریتهارو آتیش بزن لیوان رو برگردون روش یکم نگهدار تا پوست رو بگیره ۵ دقیقه بمونه با فشار انگشت بغل لبه لیوان هوا میره داخلش و جدا میشه 

سلامتی و خوشبختی دخترم