2777
2789
عنوان

در راستای بوی غذای همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 5843 بازدید | 152 پست
عزیزم به تاپیک توجه نداشتید ؟ استارتر بنده خدا گفته بود گوشت نداشتم !!

متوجه شدم ولی کلا یکم هوسونه میدان اون خانم هوس کرده هر چی هم قرمه سبزی بخوره مثل این نمیشه که عزیز شما که میدونین

حسبی الله

باشه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاااقا باردار بودم و بچه دارمخیللی هوس میکردم یا مامانم درست میکرد یا همسرم از بیرون میگرفت تموم م ...

من خودم باردار بودم خیلی بدویار بودم خودم تک و تنها و غریب بودم هیچکس و نداشتم سرکارم میرفتم باورت میشه همش دلم میخواست خاک بخورم؟خیلی ویارایه عجیب و غریب داشتم اصلا دست خودم نبود و واقعا دیوونه میشدم یه همسایم داشتیم که بوی غذاش همه جارو در میکرد همسرم هر چقدر از بیرون می‌گرفت فایده نداشت فقط دلم همون غذا رو میخاست هیچوقتم ازشون درخواست نکردم ولی همیشه حالم بده بود پس قرار نیس واقعا همه رو با خودمون مقایسه کنیم

من باردار بودم عکس دلمه مادر شوهرم و کردم ...بهش گفتم درست نکرد رفتم بازار خریدم برا خودم

تموم شد و رفت  

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

منم تو اون تایپیک بودم و چقدر حرص خوردم بابت کار زشت این خانم و توجیه های غیرمنطقیشونو نظرات بعضی کا ...

تا وقتی رستوران هست چرا برن در خونه همسایه؟!

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

من خودم باردار بودم پیش مادرشوهرم بودم به بار قرمه سبزی دزست کرده بود همچین بوش پخش شده لود تو راهرو ...

وای منم ...صبح پاشدم دیدم صدا دیگ و قابلمه همسایه میاد گفتم اخ جون ....ولی ظهر شد خبری نشد 😂😂😉

همسایه ای که دور تر بود مثل خودم بارداری اولش بود اما ویار نداشت خداروشکر شد چندبارم اون برا من ماهی و مرغ کباب فرستاد اما نتونستم بخورم اما همسایه دیوار به دیوار که بچه چندمش بود اصلا نشده بود برام چیزی بفرسته یه روز بعد چند روز حال بد و گرسنگی صبح دخترش اومد که خاله مهمون اومده بابام نیست لوبیا داری؟گفتم آره عزیزم فرستادم بعد دوباره اومد برا چای خشک بگذریم که عادتش بود چیزی کم داشت میومد دنبالش و مغازه نمی‌رفت منم همیشه میدادم چای خشکم تو ماست خوری ریختم فرستادم 

اگه پول داشتم از این خونه هایی میگرفتم که یه حیاط خیلی بزرگه و وسطش ساختمون رو ساختن تا از همسایه ها کلی فاصله داشته باشم از هر چی همسایه هست بدم میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من خودم باردار بودم خیلی بدویار بودم خودم تک و تنها و غریب بودم هیچکس و نداشتم سرکارم میرفتم باورت م ...

دیگه این مشکل همسایه نیست ک برن بهش بگن بوی غذاتو کنترل کن...

همسایه یا لطف میکنه از غذاش میده یا نمیده وظیفه ای نداره تذکر دادنم نداره

همسر اون خانمم دست میکرد تو جیبش میرفت براش همون غذارو میخرید ن اینکه بره ب همسایه بگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگر طرف دستش خالی بود اره حق میدم بهش 

ولی خب وقتی خودش میتونست بخره و درست کنه بهتر بود خودداری می‌کرد و رو نمیزد واسه ی بشقاب غذا 

این بستگی ب طرف مقابل داره گرچه اگر خود من بودم قطعا بهش غذا میدادم که تو دلم نمونه یعنی اگر اینکارو نمیکردم غذا نمیتونستم بخورم 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
عزیزم استارتر گفت گوشت نداشتم! ینی چیکار میکرده؟

از نظ اینا باید از شکم خودشو بچه هاش میزده واسه زن باردار همسایه ؟!

اینا مفهوم جمله غذا زیاد نداشتم درک نمیکنن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

اقااااا دونفر تصمیم گرفتن ی طفل بیارم اوکی ؟؟؟ مگ اونسب از این خانوم اجازه گرفتن ک حامله شن؟؟ طرف حامله شده بچه ک نسده عزت نفسم خوب چیزیه 

اقا اصلا اینا هیچی مرده بی پول بی عرضه رفت دم در این خانوم میگبت منت بزارین ی کاسه کوچولو بدین من بدم به زنم ن اینکه بگه خودت غذا نپز برا بچه هات! زنو بچه اقا ادمن بچه های استارتر ادم نیستن ؟ !ک اقا میگه غذا نپز 

چ پرو واقعا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

کم کم بوی غذاش بلند شد قرمه سبزی بود وای مثل روانیا شده  بودم همسر منم سرکار بود من صبحانه هم نخورده بودم ببینید بخدا یخچال پر غذا و میوه بود اما من میمردم اگه طرف یخچال میرفتم خونه آپارتمانی نبود که بو بمونه با اون شدت اما من مثل کسی بودم که ماه هاست غذا نخورده و داره میمیره