2777
2789
عنوان

در راستای بوی غذای همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 5843 بازدید | 152 پست

من بودم غذا رو ميدادم حقيقتا 

اما خانماي باردار اينجا به كرات ديدم 

خيلي ناز نازين 

انگار از دماغ فيل افتادن يا دور از جون عقلشونو از دست ميدن 

طرف بخاطر غذا گريه كرده 😐😐😐😐عجيبه برام 

زن گنده اخه بارداري بچه ٣-٤ساله نيستي كه 

يا دعوا خوني راه انداخته 

يا همين خانم همسايشون شوهرشو فرستاده در خونه مردم 

چه كاريه 

معيوب كه ادم نميشه باردار ميشه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا همسایه ها تا می‌فهمیدن یکی حاملس هوسونه درس میکردن و میبردن ولی الان .... منم از اینکه بقیه هم تایید میکردن کار اون خانومو تعجب کردم 

یکم مهربونتر باشیم باهم....

از مال خدا برای بنده خدا انفاق نکنیم؟ایشون تا جلوی در خونه هم آمده 

خدایا نزار هیچ کس از در خونم ناامید برگرده...

حسبی الله

حق با همه اس هر کسی از دیدگاه خودش به قضیه نگاه می‌کنه نمیشه گفت کدوم درسته کدوم بد 

مثلاً من تو این مواقع به طرف یه کاسه غذا میدادم ولی شوهرم خیلی حساسه کلی دلیل موجه میاره که نباید چنین کاری انجام بدم 

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
عزیزم معلومه باردار نبودی تا حالا و درکی از این مسئله نداری...

اتفاااقا باردار بودم و بچه دارم

خیللی هوس میکردم یا مامانم درست میکرد یا همسرم از بیرون میگرفت تموم میشد رفت

از حامله ها یه موجود بی درک و شعور ساختن بعضیا ک کنترلی رو خودشون ندارن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من همونجا هم گفتم آدم باید دلش بزرگ باشه یعنی چی  گوشتم  کم بود اندازه ی خودمون بود ،وقتی یوی اومده در زده به هر دلیلی چی میشه مگه اصلااندازه‌ی غذای یه بچه بهش بدیم آسمون به زمین نمیاد والا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم پربازدیده 

تاپیک شوهر همسایه....

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

قبلا همسایه ها تا می‌فهمیدن یکی حاملس هوسونه درس میکردن و میبردن ولی الان .... منم از اینکه بقیه هم ...

پس هرکس بیاد بگه غذا بده توعم میدی حاظری بچت یا شوهرت گشنگی بکشه تا ی زن باردار یکی دیگه که روحتم ازش خبر نداره هوس نکنه یکم خودت فکر کن ،خندت نمیگیره 

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بی رحمانه چیه 

مگه عهد بوقه 

خب هوس کرد از بیرون بخره

یعنی شوهر این خانوم تا حالا اسم رستوران ، کترینگ و فست فود 

و از اون راحت تر اسنپ فود به گوشش نخورده که پاشده رفته در خونه همسایه؟!

مگه یه پرس قرمه سبزی چند ؟!

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

من خودم باردار بودم پیش مادرشوهرم بودم به بار قرمه سبزی دزست کرده بود همچین بوش پخش شده لود تو راهرو ک خدا مبدونه من یه جوری دلم کشید هر کارب کردم روم نشد غرورم اجازه نداد برم بخام ازش گفتم صددرصد خودش میفرسته برام میدونه من قرمه سبزیاشو دوس دارم

خداشاهده تا شب منتظرم موندم نباورد 

الانم ک دارم تعریف میکنم دهنم اب افتاده بعد اون قضیه صدبار قرمه پخته خورردم ولی هیچوقت بهم نمیچسبه

حالا شاید فک کنید من خیلی ادایی بودم ولی جز اون غذا و باقلوا من تو بارداری هیچی‌ هوس نکردم هیچی 

۱۵ سال قبل بچه اولمو باردار بودم ویار شدید داشتم هیچی نمیتونستم بخورم اصلا در یخچالمون که لاز میشد حالم از بوی یخچال و تمام مواد توش بهم می‌خورد تیر به کمرم نخورده بود به قول بعضی از دوستان میتونستم پاشم آشپزی کنم اما بوی دیگ و پیاز که تو خونم پا میشد تا غذا آماده میشه دل و روده میامد تو دهنم بس بالا میاوردم بچه اولم بود و تو شهر غریب هوس هیچی نمیکردم خانوادم زنگ میزدن بگو چی میخوای که اونجا نیست برات بفرستیم میگفتم هیچی همسرم آماده که هرچی میگم بخره اوضاع مالی خوبی داشتیم اما فقط آب میخوردم و سرم میزدم همسرم آشپزی یاد نداشت براش درست میکردم اما لب نمیزدم کارم شده بود روز درمیون سرم زدن فقط نون خالی حالمو بد نمی‌کرد اما می‌نشستم تو حیاط و میخوردم انگار بوی خونه خودمم بد بود خیلی عذاب کشیدم همسرم برام کباب درست می‌کرد اما نمیتونستم بخورم دوتا همسایه باردار تو کوچه داشتم یکی دیوار به دیوار یکی روبرو بخدا هر غذای بو داری که پختم شده در حد یه ظرف کوچیک میکشیدم براشون اینقد توی اون چند ماه گرسنگی کشیده بودم که دلم میسوخت اونام شاید مثل من هستن و وقتی میخوردن خوشحال میشدم

پس هرکس بیاد بگه غذا بده توعم میدی حاظری بچت یا شوهرت گشنگی بکشه تا ی زن باردار یکی دیگه که روحتم از ...

من باردار بودم عکس دلمه مادر شوهرم و کردم ...بهش گفتم درست نکرد رفتم بازار خریدم برا خودم 

قبلا همسایه ها تا می‌فهمیدن یکی حاملس هوسونه درس میکردن و میبردن ولی الان .... منم از اینکه بقیه هم ...

عزیزم فکر کنم چیزی به اسم رستوران و غذای بیرون هست!

شوهرش یکم سر کیسه رو شل میکرد قضیه حل بود

یه پرس قرمه سبزی اونقدر قیمت نداره

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏