2777
2789
عنوان

در راستای بوی غذای همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 5843 بازدید | 152 پست
تموم شد و رفت

خیلی چیزا دلم خواست خدارو شکر وضع مالیمونم خوبه ولی اصلا خوشم از غذا بیرون نیومد .....خودمم درست میکردم خوشم نمیومد....فقط روی داشتم یکی زنگ خونه رو بزنه بگه بفرما غذا. ..

پس هرکس بیاد بگه غذا بده توعم میدی حاظری بچت یا شوهرت گشنگی بکشه تا ی زن باردار یکی دیگه که روحتم از ...

نه عزیزم چرا خندم بگیره اینو ی شانس میدونم برای خودم حاضرم خودم حتی شده گشنه بمونم یا نون خالی بخورم ولی قضارو برای رضای خدای مهربونم انفاق کنم مطمئنم خدا بهترشو بهم برمیگردونه ....

عزیزم یعنی پیش نیومده براتون غذا کم بیاد؟ همه خانواده کمتر میخورن یا با نون میخورن چرا باید گشنه بمونیم؟

حسبی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن باردار وقتی بویی ب مشامش میخوره فقط همون غذا رو میخاد

بقیه ک مسئول هوس بوی مشام یک خانم نیستن خدایی 

اینجور چیزها لطفه یکی دوست داده لطف میکنه یکی نمیکنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دیگه این مشکل همسایه نیست ک برن بهش بگن بوی غذاتو کنترل کن...همسایه یا لطف میکنه از غذاش میده یا نمی ...

باشه با همین تفکراتون جلو برید شماها ازاون دسته افرادید که حتی براشون مهم نیس همسایشون از گشنگی بمیره یا اینکه اتفاقی براش بیوفته کمک کنه فقط خودتون و میبینید

شما یکی مثل استارتردوقاشق خورشت میداد اصلا گوشت نمی‌داد چی میشد مگه همیشه دارن میخورن یه شب کمتر میخ ...

من با همسرم پیتزا گرفتیم آوردیم خونه بخوریم همسایمون تو کوچه دیذ نصفش رو براش فرستادیم خودم شام نخوردم با اینکه نه باردار بود نه از لحاظ مالی مشکلی داشتن اتفاقا ما دست و بالمون بستس! ولی چون دیده بود براش فرستادم

چقدر قضاوت بی جا اینجا دیده میشه !!! 

شاید همسر اون خانم راضی نبوده!! شاید واقعا کم بوده و هزار دلیل دیگ 

حاملس ک حاملس خب طرف میگ نمیتونم گوشت نداشتیم کم بوده اندازه بچه هام بوده 

حامله ها وقتی جیک جیک مستونشونه فکر زمستون هم باشن !

زن باردار وقتی بویی ب مشامش میخوره فقط همون غذا رو میخاد

اگر شوهرش یه قابلمه میبرد میرفت از سر کوچه میگرفت زن از کجا میخواست بفهمه غذای کیه ؟!

عزیز من گرونیه ؟!

مردم با حساب کتاب گوشت میخرن 

غذا درست میکنن اونم به اندازه خانواده خودشون

دیگه تو این گرونی مسیول شکم همسایه که نیستن!

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

کلا ملتی هستیم از بقیه توقع داریم

این خانم باردار که همسایه اسی بود

چند وقت دیگه هم توقع داره تو مدرسه بقیه چیزای خوب نخورن و نپوشن که بچه اش نخواد 

فکر کن نتونی برای زن باردارت غذایی که هوس میکنه تهیه کنی بعد اسم خودتم میزاری مرد و بچه دار میشی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه عزیزم چرا خندم بگیره اینو ی شانس میدونم برای خودم حاضرم خودم حتی شده گشنه بمونم یا نون خالی بخورم ...

من الان شماره حساب بدم سرپرست ی خانواده مستضعف حاضری امشب پول بزنی؟؟؟صرفا جهت رضای خدا!

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

میرفتم توی خونه اما طاقتم نمی‌آمد ضعف کرده بودم امدم تو حیاط زیر دیوار خونشون بو میکشیدم حتی اشکم در آمد هرسال منتظر بودم برام یه ظرف بفرسته میدونستم تابحال هیچی نفرستاده اما امید داشتم بچم لگد میزد دلم بحال خودم میسوخت تا ساعت ۳ ظهر که مطمعن شدم غذارو خوردن تو حیاط بودم حتی کلی گریه کردم که کاش مامانم نزدیک بود برام می‌پخت کلی دعا کردم خدایا چی میشه تو همون ماست خوری خودم همون کوچولو که فقط چند قاشق جا میشه بدون گوشت و برنج از خورشش چند قاشق بیاره

از نظ اینا باید از شکم خودشو بچه هاش میزده واسه زن باردار همسایه ؟!اینا مفهوم جمله غذا زیاد نداشتم د ...

والا! به استارتر چه مربوط ؟ می‌خواسته حامله نشه!! 

آدم نباید از مادر خودشم انتظار بیجا داشته باشه چ برسه به زن همسایه 

باشه با همین تفکراتون جلو برید شماها ازاون دسته افرادید که حتی براشون مهم نیس همسایشون از گشنگی بمیر ...

کمکو ب کسی میکنن ک واقعا نیازمند باشه

ن کسی ک چشمش دنبال اینه مردم کاریی نکنن تا اینا دلشون بخواد...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من خودم باردار بودم خیلی بدویار بودم خودم تک و تنها و غریب بودم هیچکس و نداشتم سرکارم میرفتم باورت م ...

عزیزم شما باید حتما می‌گفتین من شنیدم اگه تو بارداری هوس کردین و نگفتین خودتون مدیون بچتونین ...

حسبی الله

تا ظهر که همسرم زنگ میزد حالمو بپرسه هیچی نگفتم نخواستم ناراحتش کنم ساعت ۴ که زنگ زد تا پرسید غذا خوردی کلی گریه کردم خیلی نگران شد از شیفتش پاشد امد گفت چی شده قضیه رو تعریف کردم اولش خندید بهم بعد گفت میرم الان برا خانمم میخرم خوشحال شدم رفت و با قرمه سبزی اومد اما اون بو رونمیداد حتی نتونستم لب بزنم میگفتم مال اون فرق می‌کرد اینقد ناراحت شد اما رفت دوباره خونگی سفارش داد اونم نخوردم شب شده بود و من حسرت اون بو

اگر شوهرش یه قابلمه میبرد میرفت از سر کوچه میگرفت زن از کجا میخواست بفهمه غذای کیه ؟!عزیز من گرونیه ...

با همین جمله که گرونیه وجدان خودمونو آروم نکنیم گرونیه ولی یه پیاله که می‌تونست بده نمیتونست؟من خودم باردار بودم و خیلی بدویار و خانمایه باردار درک میکنم خودم یه همکار باردار داشتم غذا میبردم سرکار حتی شده خودم سه چهار قاشق بخورم ولی برای اونم می‌کشیدم بخوره چی میشه آدم ی بار کم بخوره کاش آنقدر که فکر شکم بودیم فکر یه انسان دیگم بودیم

میرفتم توی خونه اما طاقتم نمی‌آمد ضعف کرده بودم امدم تو حیاط زیر دیوار خونشون بو میکشیدم حتی اشکم در ...

عزیزم من خودم بارداری سخت داشتم 

ولی شما دیگ خیلی داری عین رمان مینویسی 

انگار دوست داری حس ترحم ایجاد کنی میدونم حامله ایم دلمون میخاد اما مگ ما از همسایه نظر خاستیم حامله شدیم؟؟؟

اینجور نوشتن شما باعث میشه اسی ک تاپیک زد مال شمارو ببینه بنده خدا دستش نره برا بچه های خودشم درست کنه اینجور کارا لطفه دلی هست 

یکی انجام میده یکی ن اختیاری