2777
2789
عنوان

فرق آمادگی جسمانی با بدنسازی چیه

137 بازدید | 27 پست

دیسک کمر و سیاتیک دارم ولی رفتم بدنسازی و به مربی گفتم که این مشکلو دارم با احتیاط میش بریم

بعد که روز تمرین شد دیدم وزنه سنگین داد دستم والا برای شروع احساس کردم خیلی سنگینه و حرکت رو زدم گفتم کمرم داره اذیت میشه خیلی سنگینه برام گفت اگه در این حد هستی پس برو آمادگی جسمانی بدنسازی سنگینه دیگه این تازه سبک ترین حرکته که

حالا شما دوستان بگین فرق آمادگی جسمانی با بدنسازی چیه آخه من میخوام پایین تنم حجم بگیره و شکم و پهلوم هم کم بشه با آمادگی جسمانی میشه؟

مربی که گفت میشه شما تجربه ای ندارید؟

بدنسازی کار با دستگاهه 

آمادگی جسمانی با مربی ورزش میکنی 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنسازی با دستگاه کارمیکنن ام،ا امادگی جسمانی نه هوازی همش بعد با دنبل ورزش میکنن

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بدنسازی با دستگاه کارمیکنن ام،ا امادگی جسمانی نه هوازی همش بعد با دنبل ورزش میکنن

یعتی با آمادگی جسمانی هم میشه به اندام دلخواهم برسم؟

متاسفانه بخاطر مشکلم فکر میکنم نمیتونم به باسن و ران حجم بدم 😮‍💨

یعنی با آمادگی جسمانی نمیشه به باسن و پا حجم داد؟؟؟

فکر نمیکنم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
من مربی بدنسازیم مشکل چیه

دیسک کمر و سیاتیک دارم مربی میگه بدنسازی سنگینه نمیتونی سبک کار کنی همش و باید بری آمادگی جسمانی

حالا سوالم اینه آیا با آمادگی جسمانی میشه به پایین تنه حجم داد و شکم و پهلو رو آب کرد؟

مربی میگه آمادگی جسمانی همون بدنسازیه ولی سبک تر

نمیدونم والا