2777
2789
عنوان

غرور تو عشق لازمه

311 بازدید | 25 پست

بچه ها همه‌ جواب بدین‌لازمه بدونم...

اگه شما یکیو‌دوست داشته باشین و بدونین اون قبلا به شما‌علاقه داشته و شما ردش کردین...

این رفته خودتون‌پیش قدم میشید در حد درخواست تو اینستا؟

نه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

هعی

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ردش کردین؟

اول ازعلاقه خودتون مطمعن بشین 

و بعد  فقط درخواست بدین تواینستا به پیجش

غرور  لازم نیس اعتماد به نفس  لازمه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
من وحشتناک مغرورم تواین مسائل هرگزاینکارونمیکردم ولی تواگه خیلی عاشقشی ببین مزه ی دهنش چیه کسی هست ت ...

منم سر همین غرورم انقدر غرور اون بنده خدارو له کردم تاپیک قبلیم هست جریانش...

چند وقتیه مثل قبل نیست باهام مثلا میبینم دیکه مثل قبل نگاه نمیکنه دارم روانی میشممم

چرا ردش کردین؟اول ازعلاقه خودتون مطمعن بشین و بعد فقط درخواست بدین تواینستا به پیجشغرور لازم نیس ا ...

خوب اون موقع بش علاقه نداشتم تاپیک قبلیمو بخونی جریانش رو تا حدودی متوجه میشی..