2777
2789
عنوان

غرور تو عشق لازمه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 25 پست
من قبلاً پیشنهاد دادم ولی بشدت باهم مشکل داشتیم عشق من ی طرفه بود پس قطعا دیگه این کارو نمیکنم

هعی نه من میدونم بم‌ علاقه داره ولی بیش از حد غرورشو شکستم به خاطر غرور خودم در حدی ک تو اینستا بم‌درخواست داد حس میکنم ترسید که بازم پسش بزنم چون سریع پس گرفت

منم سر همین غرورم انقدر غرور اون بنده خدارو له کردم تاپیک قبلیم هست جریانش...چند وقتیه مثل قبل نیست ...

الان واقعا میخوایش؟بعدا نیادجلوباز خوشت نیادازش.ازخودت مطمئن شو.بعدهم یه کم روی خوش نشون بده ک بفهمه میلی داری.اگه واقعاآدم درستیه اینکاروبکن البته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از اونچیزی که فکر میکنی لازمه

مطمعن باش یه جایی تو رابطه بهت میگه تو رفتی سراغ اون

یه دختر عمو دارم ازدواج کرده مثل اینکه روز اول عموی من به پدر پسره پیشنهاد ازدواج این دونفرو داده بود زندگیشونو به گند کشید همین قضیه و یکسال بعد عروسیش کارشون به جدایی رسیدبا اینکه هردو تو سطح بالایی از تسهیلات هستن و وضع مالی قابل قبولی داشتن

الان واقعا میخوایش؟بعدا نیادجلوباز خوشت نیادازش.ازخودت مطمئن شو.بعدهم یه کم روی خوش نشون بده ک بفهمه ...

ادم درستیه اخلاقش عالیه قیافش خوبه سر کار میره حتی گفته بود من‌قصدم جدیه اما اون موقع من بهش علاقه نداشتم تا یه جا رفتیم سر کار هر دوتامون بعدش اونجام‌ حتی انقدر بهش محل ندادم که خودم‌ خسته شدم حتی ی بار بم درخواست داد و سریع پس گرفت

بیشتر از اونچیزی که فکر میکنی لازمهمطمعن باش یه جایی تو رابطه بهت میگه تو رفتی سراغ اونیه دختر عمو د ...

تحصیلات🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای تو فکر وام فردا بودم که باید برم بانک ببخشید

بیشتر از اونچیزی که فکر میکنی لازمهمطمعن باش یه جایی تو رابطه بهت میگه تو رفتی سراغ اونیه دختر عمو د ...

هعی نمیدونم الان دیگه دارم میفهمم بی محلیایی ک بهش میکردم چقد سختش بوده

ادم درستیه اخلاقش عالیه قیافش خوبه سر کار میره حتی گفته بود من‌قصدم جدیه اما اون موقع من بهش علاقه ن ...

اگه قصدش جدی بوده وواقعاعلاقه داشته بهت به این راحتیانمیتونه فراموشت کنه