2777
2789

من بیش‌فعالی دارم به خاطرش قرص اعصاب مصرف میکنم

با یه پسر آشنا شدم سنتی البته به هم معرفی شدیم

رفتیم یه روز کافه حرف زدیم خیلی تفاهم داشتیم از همدیگه هم خوشمون اومد

حالا جلسه دوم می‌خوایم بریم توی این جلسه باید راجب مشکلم بهش بگم 

چجوری بگم به نظرتون 

می‌خوام یدونه اگه منو میخواد باید با این مشکل بپذیره

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

یه توضیح درمورد بیش فعالی؟میدونم ولی میخام کامل بدون

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاف و صادق بهش بگو 

در مورد این مسئله هم توضیح بده و بگو که مثلا تو کار ها و تصمیم گیری هات اختلال ایجاد کرده یا نه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

منظورتون ADHD عه ؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه توضیح درمورد بیش فعالی؟میدونم ولی میخام کامل بدون

توی بچگی به شکل تحرک و شلوغی زیاد خودشو نشون میده ولی توی بزرگسالی معمولا تبدیل به نوعی افسردگی میشه 

برای من که اینجوری بوده

من چهره و تحصیلات و خانوادم عالیه فقط این مشکل لعنتی نقطه ضعفمه

مثلا الان تو این سن به چه صورت ظهور میکنه؟؟ فقط بخاطر مصرف قرص میخوای بگی یا حرکاتی هم انجام میدی؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پیش فعالی چیه؛ اگه تا الان برات مشکلی نداشته پس نگو

یه مشکل عصبیه به خاطرش قرص اعصاب مصرف میکنم نمیشه نگم

توی بچگی به شکل تحرک و شلوغی زیاد خودشو نشون میده ولی توی بزرگسالی معمولا تبدیل به نوعی افسردگی میشه ...

افشردگی که نتونی کنترلش بکنی؟ببین به کسی بگی افسرده آدم مغموم و ناامید تو ذهنش میاد.شما اینطور هستی؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!