2777
2789
عنوان

تروخودا بگین چجوری به خاستگارم بگم بیش‌فعالی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست
بیش فعالی یعنی چجوری؟

سندرم بیش‌فعالی و عدم تمرکز

توی بچگی به شکل تحرک و شلوغی زیاد خودشو نشون میده ولی توی بزرگسالی معمولا تبدیل به نوعی افسردگی میشه 

برای من که اینجوری بوده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بچگی به شکل تحرک و شلوغی زیاد خودشو نشون میده ولی توی بزرگسالی معمولا تبدیل به نوعی افسردگی میشه ...

منم مورد اولی رو دارم ۱۷ سالمه

یه ساعتی اینجوری میشم اینقدری سرو صدا میکنم باییید برم رو اعصاب همه تا اروم بگیرم

نکنه اینجوری شم!🤦🏻‍♀️

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

سندرم بیش‌فعالی و عدم تمرکزتوی بچگی به شکل تحرک و شلوغی زیاد خودشو نشون میده ولی توی بزرگسالی معمولا ...

عدم تمرکز رو هم دارم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

مثلا الان تو این سن به چه صورت ظهور میکنه؟؟ فقط بخاطر مصرف قرص میخوای بگی یا حرکاتی هم انجام میدی؟؟

برای من توی این سن به شکل افسردگی خفیف و خوابآلودگی زیاد توی طول روز خودشو نشون داده که مجبورم قرص بخورم تا بتونم کارامو انجام بدم

نه حرکت خاصی انجام نمیدم به خاطر قرص میگم

دفعه اول بگو برون گرامبعد بگو برون‌گرایی شدید دارم قرص مصرف میکنمبعد ادامه بده

آخه اصلا برونگرا نیستم علایمم افسردگی و خواب آلودگیه که البته با قرص رفع شده

افشردگی که نتونی کنترلش بکنی؟ببین به کسی بگی افسرده آدم مغموم و ناامید تو ذهنش میاد.شما اینطور هستی؟

بدون قرص آره همینجوریم ولی با قرص خوبم

منم مورد اولی رو دارم ۱۷ سالمهیه ساعتی اینجوری میشم اینقدری سرو صدا میکنم باییید برم رو اعصاب همه تا ...

نه علایمش خیلی زیاده باید بری متخصص اعصاب و روان تشخیص بده

برای من توی این سن به شکل افسردگی خفیف و خوابآلودگی زیاد توی طول روز خودشو نشون داده که مجبورم قرص ب ...

خب پس سعی کن با یه مقدمه چینی براش توضیح بدی.. بگو سعی در درمانش داری و بهش این احتمال رو بده که روی زندگی زناشویی آینده تاثیر مخرب نذاره چون مردا بیشتر استرس زندگی زناش. یی و رابطه داره. براش یه مطلب از بیماری و قرصت تعریف کن تا خیالش از این بابت راحت بشه. وسعی کن حتما خودجوش افسردگیتو درمان کن حالا به هر روشی. افسردگی سخته اونم برایذشروع یه زندگی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه علایمش خیلی زیاده باید بری متخصص اعصاب و روان تشخیص بده

اگه دوسش داری و اگه از دستش بدی خیلی ناراحت میشی فعلا نگو   صبر کن عزیزم

بزار اون هم تو رو زیاد ببینه و بفهمه عادی هستی 

شاید اگه الان بگی بترسه

حالا یه قرص چیه میخوای هوار بکشی ما اکثر خانمها سالم رفتیم خونه شوهر  هزار جور الان قرص اعصاب آروممان نمیکنه

دیگه شما بخوای از الان بگی من قرصی هستم   تا عمر داری میزنه تو سرت مریض و بی اعصاب بودی از همون اول .مشکل از تویه مادر و خواهرم خوبن تو روانی هستی تعادل نداری منم خوبم تو مریضی

شما سعی کن اول طرف رو خوب بشناسی چن ماه گذشت نزدیک  به جدی شدن شد   بهشون بگو من یه مقدار بیش فعالی داشتم و باید هوامو داشته باشی افسرده نشم  تواناییش داری که بهم محبت کنی اهل معاشرت سفر  بی ون رفتن و هر خواسته ای که حالت رو خوب میکنه  ازش بپرس میتونه برات وقت بزاره و بهت محبت کنه 

یا نه فقط کار و کار و بی محلی

اگه دوسش داری و اگه از دستش بدی خیلی ناراحت میشی فعلا نگو صبر کن عزیزمبزار اون هم تو رو زیاد ببینه ...

وای خودمم از این خیلی میترسم که بعداً بزنه توی سرم😭

آره بهتره صبر کنم فعلا 🥲

ممنون عزیزم ♥️ 

وای خودمم از این خیلی میترسم که بعداً بزنه توی سرم😭آره بهتره صبر کنم فعلا 🥲ممنون عزیزم ♥️

به نظر منم یکم صبر کن نه به خاطر این که طرفو وابسته کنی به خاطر این که ببینه شما عادی هست

واکنشش بستگی به درکش از اختلال‌های روانی داره اگه فکرش باز باشه مشکلی پیش نمیاد حتی اگه نشنیده باشه هم بد برخورد نمی‌کنه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!