2777
2789
عنوان

همکلاسی نامزدم بهش زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 96 پست
گفتم بهش اتفاقا گفت مهم نیس ذهن تو معیوبه

وای چه پررو، 

ببین عزیزم الان کامنتا رو خوندم انگار تو رابطه جدی هم هستی ، یکم لیشتر فکر کن

اون آدمم خیلی پررو و با اعتماد ب نفس کاذب بود، انگار همیشه من مقصر بودم

بحث بحثه اعتماده.بهم ک اعتماد نداشته باشن نتیجش این میشه.

من این موارد رو توی دنیای واقعی نمی‌بینم.

فقط توی این سایته که همه توهم دزدیدن شوهر دارن.

البته گاهی اوقات حق میدم بهشون شاید رفتار طرف مقابلشون باعث شده اینجوری بشن.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث بحثه اعتماده.بهم ک اعتماد نداشته باشن نتیجش این میشه.

اونم میگه تو از دوران دوستی به من بی اعتمادی من زورم میاد تو دستور میدی برام تصمیم میگیری

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
من این موارد رو توی دنیای واقعی نمی‌بینم.فقط توی این سایته که همه توهم دزدیدن شوهر دارن.البته گاهی ا ...

اخه دختره چرا زنگ میزنه اصلا چرا میسپار چه تضمینی هس بخاطر اون زنگ بزنه😭

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
دختره رو چیکار کنم بهش گفتم ریکوئست میدم گفت اره آبروی منو ببر بگن زن فلانی دیوونه اس بهم گفت کودک ب ...

غلط کرده

مشخصه پوفیوزاین کاره است

دخلش روبیار،بقیه نمیگن تودیوونه ای میگن چیزی دیدی که اومدی دعوا

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من این موارد رو توی دنیای واقعی نمی‌بینم.فقط توی این سایته که همه توهم دزدیدن شوهر دارن.البته گاهی ا ...

دقیقا

اصن ما اطرافمون گوشیا ازادانه تو دست همه کسیم نه شک میکنه نه گیر میده این کیه زنگ زده اون کیه فالو شده

با اینکه با همکارا یا همکلاسیا مراوده کاری و درسی هست

اخه دختره چرا زنگ میزنه اصلا چرا میسپار چه تضمینی هس بخاطر اون زنگ بزنه😭

اگر خودتون شاغل نیستید،دانشگاه نرفتید و... طبیعیه درک نکنید.

آدم شاغل ارتباط داره با دیگران!!!

من وکیلم روزی صد نفر از همکار و موکل بهم زنگ می‌زنن 

همسرمم همینطور باید ناراحت بشم؟

وای چه پررو، ببین عزیزم الان کامنتا رو خوندم انگار تو رابطه جدی هم هستی ، یکم لیشتر فکر کناون آدمم خ ...

خیلی پررو بخدا خیلی 

همش رو من عیب میذاره به مامانمم اینا هم میگه دارم بچه تونو بزرک میکنم

اگر خودتون شاغل نیستید،دانشگاه نرفتید و... طبیعیه درک نکنید.آدم شاغل ارتباط داره با دیگران!!!من وکیل ...

عزیز من فیزیوتراپم😊

دقیقااصن ما اطرافمون گوشیا ازادانه تو دست همه کسیم نه شک میکنه نه گیر میده این کیه زنگ زده اون کیه ف ...

چون شما یه فرد نرمال هستید

دقیقا،یه مدت دستیار یه آقا بودم که متاهل بود

به مدت یک ماه این آدم سرکارم گذاشت و ن بهم گفت بیا و ن بهم گفت نیا 

انگار بعضی پسرا بعد ازدواج بکل با شعور و ادب و فرهنگ خدافظی میکنن و باعث تاسفه 

به قدری این آدم روم تاثیر منفی گذاشته رفتارش که از خودم بدم اومدا،و از هرچی آدم متاهله بدم میاد 

حتی سلام هم نمیکنم بهشون،برن به درک 

غلط کردهمشخصه پوفیوزاین کاره استدخلش روبیار،بقیه نمیگن تودیوونه ای میگن چیزی دیدی که اومدی دعوا

به دختره ریکوئست بدم چی بگم بگم چرا زنگ زدی شوهرم.

عزیز من فیزیوتراپم😊

خب تا حالا نشده همکارتون زنگ بزنه بهتون؟

تا بحال نشده با استادتون صحبت کنید؟

به بیماری وقت بدید؟