2777
2789
عنوان

همکلاسی نامزدم بهش زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 96 پست
توی نسل شماها اینا طبیعیه و بله تو مشکل داری چون دانشجوها الان هزار تفر رو فالو دارنحالا اگه مثل من ...

بحث من فالو نیست زنگهههه😭

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
به دختره ریکوئست بدم چی بگم بگم چرا زنگ زدی شوهرم.

اگرمجددنامزدت پنهان کاری کردبهش هشداربده که خودت دست به عمل میزنی

بعدبهش نگووانجام بده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اصلا زنگ هم زده باشه همکارن،هم کلاسی انباور کنید هیشکی نمیخواد شوهر شمارو بدزدهی همکار آقا متاهل ...

بخدا من خیلی از دختره سر تر بودم ولی اون پزشک بود من فیزیوتراپ 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
اگرمجددنامزدت پنهان کاری کردبهش هشداربده که خودت دست به عمل میزنیبعدبهش نگووانجام بده

برم بهش زنگ بزنم بگم دختره رو ریمو کن یا من نمیبینی

🙄

دقیقا،یه مدت دستیار یه آقا بودم که متاهل بودبه مدت یک ماه این آدم سرکارم گذاشت و ن بهم گفت بیا و ن ب ...

من یه استادی داشتم چندسال پیش اونموقع مجرد بودم

همسرشم استادم بود 

استاد راهنمام بود

قرار بود مقاله کار کنم باهاشون

یعنی من صبح تا شب مجبور بودم زنگ بزنم بهش،ایمیل بدم و پیام بفرستم.

یه روز به همسرش گفتم ببخشید که من انقدر مزاحم میشم.

گفت عزیزم شغل همسر من استاد بودنه 

شما هم دانشجوی درگیر پایان نامه و مقاله.

پی طبیعیه 

مزاحمت نیست.

الان هفت سال گذشته 

هنوز که هنوزه از شعور این زوج کیف می کنم 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

به دختره ریکوئست بدم چی بگم بگم چرا زنگ زدی شوهرم.

اصلا اینکار رو نکن.

من جای شوهرت بودم و طرفم اینکار رو میکرد واسه همیشه از چشمم میافتاد😐

فکر کن شوهرت رو پیش اون خانومه خراب میکنی.

به خانومه ریکوئست بدم بد نمیشه یا بهش خبر نمیده البته کنارش ریکوئست دادم گفت عه چرا دادی دیوونه بعدش پاک کردم گفتن زیادی بی ارزشین چیکار کنم الان بدم یا نه 

نمیدونم چرا عاشق این شدم بخدا انقدر خواستگار خوب داشتم

عشق نیس، عادت و حالت بازی روانی هست که اون بخاطر اعتماد ب نفس و پررویش با تو کرده

طول هم میکشه تا پیش خودت تمومش کنی، یکم باید مصمم باشی و واقعیتو ببینی چون تجربه کردم این شرایطو واقعا میخام روشنت کنم.  همون ادم چند روز پیش دوباره بهم پیام داد بعد مدت هااااا، کلا اکانتای اون شماره مو همه رودیلیت کردم و خطمو هم دراوردم ، دیگه برام اهمیتی نداشت واقعا 

برم بهش زنگ بزنم بگم دختره رو ریمو کن یا من نمیبینی🙄

خیلی چیپه فکر کنم یهو همکلاسیت ریمو کنه تورو چه فکری دربارش میکنی

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
چه ربطی داشت؟ خب اگه تو سرتری،پس چرا می‌ترسی

چه بدونم میگم اون رزیدنته مثل خودشه من فیزیوتراپیم شاید مقایسه میکنه نه

برم بهش زنگ بزنم بگم دختره رو ریمو کن یا من نمیبینی🙄

نههههههه😁😂

اگرتکرارکرد

بعدش گوشیش روگرفتی یواشکی دختره رومسدودکن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اصلا اینکار رو نکن.من جای شوهرت بودم و طرفم اینکار رو میکرد واسه همیشه از چشمم میافتاد😐فکر کن شوهرت ...

خودش چرا ریمو نمیکنه 

دختره چرا به این زنگ میزنه