2777
2789
عنوان

همکلاسی نامزدم بهش زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 96 پست
اگر پسرا به تو زنگ بزنن عکس العملش چیه؟ مثلا همکارت یا هم کلاست؟

گفتم بهش اتفاقا گفت مهم نیس ذهن تو معیوبه

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت هم دکتری؟

نه فیزیوتراپ

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
نه حق داشتی منم بودم ناراحت میشدم

الان چیکار کنم 

چرا طلبکار پرو 

بعدشم بهم میگه باشه ریموش میکنم ولی دیگه بهت گوشی نمیدم 

نه نامزدیم یک و نیم سال هم رل بودیم

ببین اسی سوالم برای اینه

اگرخانواده هاتون درجریان ازدواجتون نیستن وقولی داده نشده این آقابهت تعهدنداره وممکنه توتوی آبنمک باشی

ولی اگرهمسرته،یعنی عقدشدی،صیغه محرمیت شدی،نشون آووردن یاقول به خانواده داده شده باجدیت دخل دختره روبیارتاگربه که چه عرض کنم،هرزه رودم حجله کشته باشی وحساب کاردست شوهرت بیاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نه حساس نیستی، منم قبلا توی ارتباطی با این شرایط بودم، بچه های علوم پزشکی خیلیاشون فک میکنن چون پزشکن دیگه باید آباد کنن همه رو. با همه ریز ریز هستن، اگر این چیزا رو دیدی و اصلاح نمیکنه واقعا بهت میگم یه لطفی در حق خودت بکن کشش نده و واقعا تمومش کن. پیجشون پر ازدختره، با همه حرف میزنن، واتساپ و تلگرامشون پر از دختر، 

من خیلی اذیت شدم خیلی هم طولکشید تا کلا تموم‌شد فقط اعتماد به نفسمو توی اون دوران خورد کرد و گشتن با این ادما باعث میشه ویژگی های منفیشون رو تو هم اثر بذاره. که اشتباه محضههههه

همسر من تمام همکلاسی‌ها و همکارانش رو فالو کرده 

استاد دانشگاهه چندتا از دانشجو هاش رو فالو کرده 

منم کلی از همکارا و همکلاسی های سابقم رو فالو دارم

فلسفه ی پیج داشتن یعنی دوست و آشنا دنبالت کنن دیگه!

هیچوقت درک نکردم چرا فالو کردن انقدر برای بعضیا مسئله‌ی بغرنجیه‌

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اینو خودت باید با عقل و منطقت جواب بدی😐

نمیدونم چرا عاشق این شدم بخدا انقدر خواستگار خوب داشتم 

شما درست نخوندی انگار نامزدم رزیدنته الکی گفت دختره اینترنت دیدم اینم رزیدنت پیجش زده رزیدنت

خب اصلا زنگ هم زده باشه همکارن،هم کلاسی ان

باور کنید هیشکی نمیخواد شوهر شمارو بدزده

ی همکار آقا متاهل داشتم ،من دستیارش بودم ی مدت

به مدت یک ماه سرکارم گذاشت واسه کار ،نگفت بیا و نگفت نیا

و البته منم اصلا نه زنگ زدم و ن پیام دادم بهش 

انگار بعد ازدواج اینم بی شعور و مزخرف بودن روی بعضی پسرا فعال میشه 

الان چیکار کنم چرا طلبکار پرو بعدشم بهم میگه باشه ریموش میکنم ولی دیگه بهت گوشی نمیدم

نمیدونم شرایط سختیه چون منم دقیقا عین خودتم یه خورده شکاکم بعدم دیگه فهمیده که تو چکش کردی دیدی چیکار میشه کرد ولی از این به بعد سعی کن چکشم کردی زیاد به روش نیار خیلی ریز 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
گفتم بهش اتفاقا گفت مهم نیس ذهن تو معیوبه

پس تو هم سخت نگیر تا بهت دروغ نگه، فقط قسمت آخر حرفش یه مقدار بد بود که ناراحتی تو براش مهم نیست که احتمالا به خاطر ناراحتی بوده

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
ببین اسی سوالم برای اینهاگرخانواده هاتون درجریان ازدواجتون نیستن وقولی داده نشده این آقابهت تعهدندار ...

دختره رو چیکار کنم بهش گفتم ریکوئست میدم گفت اره آبروی منو ببر بگن زن فلانی دیوونه اس 

بهم گفت کودک بزرگ شو منم صبری دارم سرم داد بین اون همه ادم😭