2777
2789
عنوان

خیانتای پی در پی شوهرم و +عکس پیاماش ک دیروز داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8655 بازدید | 265 پست
ببین دختر خوب من از تو ۱۶ سال بزرگترم و بخاطر خیانت هم جدا شدم بهت توصیه می کنم روی عزت نفس خودت خیل ...

فقط ١۶سالم بوداون زمان

ولی از لحاظ احساسی هنوز شش ساله بودم

اولیندشخصی بودکه اومد تو زندگیم

مات بودم 

فقط اونو میدیدم

و گاهی فکرمیکنم کهدهنوز فقط اونو میبینم....

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مریم عزیزم...من خوندم تاپیک قبلیتو فقط میتونم بگم الهی بمیرم برای مظلومیتن الهی بمیرم برای این ...

تمومه اون روزاییدکه دلداریت میدادم خودم حالم بد بود

ولی سعی میکردم سرحال باشم

شماهادوستام بودین

دلخوشیم همینا بود یچیزی میگفتم دوتاچیزیادمیگرفتم

ولی دست خودم نبود

من عادت کرده بودم ب تکرار این حس و حال ب تکرار غمهایی ک بودن باهام

تلاش کردم بچه بیارم تاشاید تغییر کنه

ولی خدا نداد

نگار جان ممنونم

وجود همراهانی مثلذشماها بهم این جراتو داد تا واسه بار هزارم خیانت ببینمو سکوت نکم این بار

بخدااگه نمیومدم نینی سایت

و طرز تفکر ادمارو اینجوری نمیدیدم هنوزم داشتم لاپوشونی میکردم خیانتاشو

ولی بریدم

کاش خدافقط بهم کمک کنه تا سرپاشم

بتونم روحمو ترمیم کنم

بتونم سرمو باز بالابگیرم...

بتونم از پس این موضوع بربیام و اونی بشه ک میخوام..

برام دعاکن نگار

بخدانابودمبارها مردم بارها سوختمالان فقط ی جنازه امی ادمی ک انقد شادبود سرحال بودبخدا خونوادم هروقت ...

💔💔امیدت بخدا باشه

امیدوارم مشکلت هر چه زودتر حل شه

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
گردن نمیگیره اصلا...

چه طور فهمیدی؟ ما صدنفر دست رو قران گذاشت. خودشم همون شب گریه کرد که ابروم رفت از صبح روز بعدش گردن نگرفت و پرو پرو میگفت قران بخورید که من زن اوردم

چه طور فهمیدی؟ ما صدنفر دست رو قران گذاشت. خودشم همون شب گریه کرد که ابروم رفت از صبح روز بعدش گردن ...

مال من چندساله که باهام اینکارو میکنه

همیشه مچشو گرفتم انکارکرده

ولی از یجایی ب بعد دیگه گردن گرف گف کردم اشتباه کردم

مال من با جند.ه هایی میره ک شوهردارن

میره خونشون

الانم پیاماشم هس ب داداشم و دومادم گفته ک اون قضیه که مریم میگه مال یکسال پیشه و من باکسی ارتباط ندارم الان

ولی گوشی مخفیانه و کارت بانکی مخفیانه اینستا و وات و تل و ...روبیکاهم داره رو سیمکارتی ک من خبرندارم خریده

مال من کلاداز خونواده ترد شده

پدرش خونش راه نمیده ننشم از ترس شوهرش بااین ارتباط چندانی نداره

داداشاش ادم حسابش نمیکنن

خودشم تو محل ول میچرخه مثل سگای ولگرد

من همیشه بهش میگفتم که اگه ی روز ولت کنم من چیزی ازدست نمیدم ب جز ی ادم کثیف و زن باره ک دنبال جند.ه های شوهرداره

ولی تو منو ازدست میدی و همه چیتم میبازی

الانم کم کم تاچندروز دیگه ترس ورش میداره 

تمومه اون روزاییدکه دلداریت میدادم خودم حالم بد بودولی سعی میکردم سرحال باشمشماهادوستام بودیندلخوشیم ...

عزیزدلم😔😔😔بی نهایت ناراحت شدم خدا تواناییشو فقط بهت بده من میدونم تو چه شرایط سختی هستی حتی فکرشم آدمو اذیت میکنه اما مریم چاره ای نیست بک بار برای همیشه خودتو از این باتلاقی که توش گیر کردی نجات بده ۱۳سال اصلا کم نیست  وابستگیت شدیده عشقت واقعیه اما عشق و زندگی یه طرفه به چه دردی میخوره؟؟؟

اون لذت ببره از تک تک لحظه هاش شاد باشه هرکار دوس داره بکنه تو عذابشو تحمل کنی؟؟

به چه قیمتی؟

تموم شدن عمرت و لذت نبردن از زندگیت؟؟؟

مریم توروخدا قشنگ بشین فکرکن و تصمیم درست بگیر این مردایی که عادت کردن به خیانت درست بشو نیستن گل من

دور از جونت اما میگه واسه کسی بمیر که برات تب کنه...

عزیزدلم😔😔😔بی نهایت ناراحت شدم خدا تواناییشو فقط بهت بده من میدونم تو چه شرایط سختی هستی حتی فکرشم ...

مال من ب وضوح ببینم ک داره گوه میخوره هم کوتاه نمیام

منم هرجورشده میخوام پای اون جند.ه بیاد وسطی زن باوجود ی بچه هشت نه ساله و شوهر چرا باید وسط زندگی ی ...

تصمیمت درسته

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
مثل من مشیدی که میدونی چی میگمن میمردم و زنده میشدم باهر تمسخرشونشباساعت دوازده میومد خونه باکلی زنگ ...

دوسته عزیز باور کن دله من هم اب شد برات خیلی دلم شکستتتتت ترخدا با هر سختی بندازش دوووووور بزار تو باشی که بگی نمیخوامت دیگه

اره من عاشق اون بودمو اون عاشق ی زن شوهردار و بچه دارپول نون نداشت واسه منولی یک تومن یک تومن قرض می ...

نگوووووو وای بسه دلم اتیش گرفت ای خدااااا پرتش کن بیرون از. ندگیتتتت

دوسته عزیز باور کن دله من هم اب شد برات خیلی دلم شکستتتتت ترخدا با هر سختی بندازش دوووووور بزار تو ب ...

مرسی که خوندی و جواب دادی درنهایت

میدونی وقتی صپرتش چهرش یادم میاد دلم پر میکشه واسش.میخوام هرجور شده خودمو بهش برسونم

ولی وقتی سختیام توهینهایی ک بهم شد

چقد بهم انگ زدن ک این مریضه حتمایچیزیش هس ک عروسی نگرفتیم هیچی نخریدیم واسش هیچکاری نکردیم براش ولی دم نمیزنه 

چقد بهم گفتن نازایی ١٣ساله اومدی بچت باید الان مدرسه میرفت سرکارمیرفت

باید کم کم فکرشوهردادنش میبودی

بهم میگفت بدبخت بچه بیار وگرنه شوهرت ازدستت میپره

میگفتن بچه بیار صاحب زندگیت بشه 

بشینه رو خونه زندگیت

ولی حرف و شوخی و جدی صحبت کردن همه ی اون ادما فقط ی تیر میشد رو جنازه ی بی جونم

رو تنی که نای کشیدن نداشت باز اتیش میریختن

نمیتونستم بگم یا داد بزنم ک بابا این مرد این اقا پدرمنو دراورده هرزه س اشغاله من ازایندم میترسم از بچه دارشدن

از ب دنیااومدنش

ببین من حتی بهش میگفتم ک حسین وقتی بارداربشم تا ٩ماه اصلاپیشم نمیای تابچه دنیابیاد

بهش میگفتم میدونم چقدر سخته ها ولی این اجازه رو بهت نمیدم اونم میگف حالا کو بچه

ولی تو چتاش ب اون جند.ه گفته بود ک مریم میخواد باردارشه من باید روزی دوبار بیام پیشت مریم گفته نزدیکم نمیشی منم قبول کردم 

تو باید جور مریمو بکشی خودتو واسه ٩ماه عملیات سخت اماده کن

وای خدایا باورم نمیشد 

من فلج بودم بخدا قسم

ب جون خودم ک انقدر کشیدم کشیدم کشیدم ک جونی نمونده تو تنم قسم ک فلج بودم باهمه حرفاشون شوخیاشون قربون صدقه هاشون

شوهراشغال من نمیذاشت دو دیقه بغلش بخوابم میگف دستام خسته میشه کمرم درد میگیره 

گردنم خشک میشه نمیتونم 

ولی ی شب نه هزاران شب تاصب اون جند.ه رو بغل کرده بود و خوابیده بودن

من چجوری تاب اوردم 

چجوری تاب بیارم

همه سوالای ذهنم اینه من چم بود من چمه من چیم کمه چیکارکردم ک رفت ندید منو.چی شد ک ولم کرد .چی بود ک گذاشت رفت منو

شباتنهابودم روزا تنهاتر

هرلحظه اززندگیمو صبوری کردم صبوری صبوری

خودم همیشه ب همه میگفتم حتی ب خودم ک درسته درخت صبر تلخه ولی میوه ش شیرینه

کی قراره میوه ی صبرمو بچینم

شک کردم ک اصلادرست بوده ک صبوری کزدم یا فقط خودمو گول زدم ک عاشقشم عشقمه زندگیمه 

من هیچیش نبودم حتی پشماش

دعاکن برام از ته دلت ک خدابرام بخواد تابتونم انتقاممو بگیرم تابتونم رسواشون کنم

من هیچوقت دخترشاد نمیشم اون دختر کم سن و سال ک همیشه شاد بودو همه میخواستن ک پیششون باشم مجلسو گرم کنم دیگه مرده 

لااقل میخوام ی دختر عاقل باشم 

لااقل بدونه اینکه رنگ خوشی ببینم نمیرم

ی بار لذت زندگیو بچشم

من چقدررررررر بهش میگفتم ک همه میگن خدا وقتی ادمارو میخواد بفرسته رو زمین

قشنگ ترین و بهترین صحنه زندگیشونو نشونشون میده بعد میپرسه میخوای بری روی زمین یانه و اون ادم تصمیم میگیره ک بیاد یانه

بهش میگفتم حسین ببین تو تنهاچیزی بودی ک خدابهم نشونت داد و من گفتم میخوام بیام رو زمین من انقدر دوست دارم ک قلبمو بهت میدم اگه ی روز نیازت شه

من عتشقتم 

ولی کو....

من خواب بودم

خواب خرگوشی خواب زمستونی

توروخدادعا کن واسه ارامشم

تنهتچیزی ک نیازدارم بهش ارامشه

میخوام تپش قلبم کم باشه عصبی نشم انقدر گریه کردم چشام میسوزه سرم داره منفجرمیشه

چشام سیاهی میره

دعاکن برام توروخدا

دعاکن

نگوووووو وای بسه دلم اتیش گرفت ای خدااااا پرتش کن بیرون از. ندگیتتتت

همه میگن صبرکن

صبرکن شکایت راهش نیس

همه انگارطرف اونن

هرچی بیشترصبرکنم ب نفع اون و اون جند.ه میشه

اونافرصت دارن خودشونو جمع کنن

هرچی ک ب نفع اوناست رو خونوادم ازم میخوان

ببین من همه حسام درسته

هرچی ک ی لحظه میادتوفکرم حتی بدترین حالت ممکن همون درسته

همه ی حسم میگه ک اون جند.ه ب حسین گفته ک هرجور شده رضایت منو جلب کنه تاکار ب شکایت و دادگاه نکشه

من مطمئنم ک اون روز نیومد مشاور ترسید ولی بعدش بااون جند.ه حرفیده ک امروز زنگیده میگه میام غروب بریم مشاور

هنوز گردن نمیگیره ک ی سالونیمه ک گوشی داره گردن نمیگیره ک سیمکارت داره

کارت بانکی مخفیانه داره

اون کارت بانکیو من باهاش رفتم حساب بازکرد ٢۵میلیون ریختم تو اون کارت ک بمونه تا یکسال بعد وام بگیریم پنجاه تومن از روش.وقتی خبردارشدم ک اون پول رفته بود تو حساب اون جند.ه

من نمیدونم ب کدوم فکرکنم

ب کدوم کاراش ب کدوم برخوردش

میومدخونه حرف میزدم فرارمیکرد

میگفت چی میگی چته دیوونه شدی روانی شدی زنگ بزن داداشات بیان تورو ببرن تیمارستانی ک مامانت بستری بود

مادرمن بخاطر شوک هایی ک توی جوونی بهش وارد شده بود افسردگی شدید گرفته بود و ی مدت ب سرش شوک واردمیکردن تا ازاون حالت دربیاد ک کارساز نبود و بعد مجبور شدیم ببریمش بیمارستان شفا توی رشت بیمارستان ک نیس.تیمارستانه.بزن تو نت میاره

ب من میگف توام ببرن همونجا شماخونوادگی مریضین شکاکین.حالاهیشکی پشتم نیس ب خواهرم و شوهرش

اوناهم میگن ازترس بقیه ک بعد اتفاقی بیفته پشیمون شی مارو مقصر میدونن.اول راه هایی ک همه میگن رو برو اگه جواب نداد بعد باید بشینی باهمشون حرف بزنی تاقانعشون کنی تارضایت بدن بری دنبال کارهای طلاق

میدونی من کم غم کشیدم که الانم باید بکشم

چقدر باید بکشم تا همه بفهمن بخدا بریدم سختمه بریدم بریدم بریدم بریدم

من هنوز ٣۰ساله نشدم

٨روز دیگه تولدمه 

ولی سخت ترین تولد عمرمه

من براش توادگرفتم خرداد ماه

کادو خریدم خواهرم اینارو دعوت کردم شام پختم کلی تهیه دیدم تا ی شب کنارشون خوش باشم ولی اخرشب با راهی کردن مهمونا گریه کردم انقدر گریه کردم تا بیحال شدم

مدام بهم میگفت ک من ک پاکم ازادم تو واسه خودت میگی دیگه.

دیگه نمیدونست چ ضربه  مهلکی بهم زده نمیدونست واقعا؟؟؟؟؟

چجوری میدونست ک باید چجوری جند.ه بازی کنه ولی نمیدونست بامن چیکارکرده؟؟؟؟

بخدااگه ولش کنم

فقط ب دعاهاتون نیازمندم

من چله بردلشته بودم چله زیارت عاشورا و صلوات واسه بچه دارشدنم

نذر داشتم ک  روز هفتم محرم ک مخصوص علی اصغر هس شیروکیک پخش کنم

پولاشم جمع کرده بودم واسه خودم کنارگذاشته بودم

میدونی من درتلاش بودم واسه زندگیه عادی

واسه اینکه همه چی روبراه بشه

کم کم تلاش میکردم ک درست شن

همه چی درست شن

ولی درست ک نشد هیچ.بجاش همه چی خراب تر شد.همه چی ریخت رو سرم موندم زیر اوار این زندگی و مصیبتی ک سرم اومده