2777
2789
عنوان

پول خیلی تو زندگی مهمه😔

127 بازدید | 10 پست

قبلا فکر میکردم مهم نیست اما حالا میبینم از هر مهمی مهمتره.شوهرت که پول داشته باشه اخلاقشم خوش میشه،خودتم مثل خانوما به زندگیت میرسی.پول تو زندگیت باشه نیازی نیست بری سرکار و خودتو خسته کنی.

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

پول داشته باشی عزیز دل همه میشی

حتی پدر و مادر بچه ای که پولدارتره رو بیشتر از بقیه بچه هاشون دوس دارن و بهش احترام میذارن

تو هر کاری نظرشو میپرسن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا بر اساس بده بستان کار میکنه. یعنی برای هر چیزی که بدست میآری یک چیزی باید بدی در این شک نکن. اصلا این سناریویی که چیدی رو قبول ندارم. مطمئنم پول که داشتی یک چیزهای دیگه ای توی زندگیت شاخ میشد. در ضمن کلا تا اونجایی که من فهمیده ام زندگی یعنی چالش. هر کسی باشی با هر سطح زندگی و دانش و ثروت و فرهنگ باید باید باید باید با چالشهایی که زندگی برات پیش میآره دست و پنجه نرم کنی شک نکن. نکتۀ آخر. هیچوقت از پشت ویترین به زندگی مردم نگاه نکن. 

پول داشته باشی عزیز دل همه میشیحتی پدر و مادر بچه ای که پولدارتره رو بیشتر از بقیه بچه هاشون دوس دار ...

آره،منم به عینه دیدم.کسی که پولداره حرفش برو داره

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

آره،منم به عینه دیدم.کسی که پولداره حرفش برو داره

هشتاد درصد مشکلات زندگی پوله

شما یه سرماخوردگی ساده بگیر

پول نداشته باشی بری دکتر و غذا و میوه مقوی نخوری

میشه بلای جونت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دنیا بر اساس بده بستان کار میکنه. یعنی برای هر چیزی که بدست میآری یک چیزی باید بدی در این شک نکن. اص ...

منم اینارو قبول دارم،میدونم یه چیزی بدست بیارم باید یه چیزی از دست بدم.ولی پول باید تو زندگی باشه.والا نباشه نه شوهر حوصله داره نه خانواده

هشتاد درصد مشکلات زندگی پولهشما یه سرماخوردگی ساده بگیرپول نداشته باشی بری دکتر و غذا و میوه مقوی نخ ...

خیلی مهمه.فقط به چیزای مادی هم کمک نمیکنه ها،به معنویاتم کمک میکنه.فکر کن پولدار باشی،اون دنیاتم میتونی بسازی.نمازتو بخونی،روزتو بگیری به فقرا هم کمک کنی،دست چند تا جوون رو بگیری،جهاز بخری کمک کنی،برا پسرا شرایط ازدواجو فراهم کنی

خیلی مهمه.فقط به چیزای مادی هم کمک نمیکنه ها،به معنویاتم کمک میکنه.فکر کن پولدار باشی،اون دنیاتم میت ...

اره قطعا همینه

ببخشید من این نظر رو قبول ندارم.

امیدوارم به جایی نرسی که یه روزی بفهمی این نظر درسته.شما یا خیلی سنت کمه،یا غرق در پولی.