2777
2789
عنوان

خیانتای پی در پی شوهرم و +عکس پیاماش ک دیروز داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8648 بازدید | 265 پست
خواهر عزیزممن و شما یهروزی مجرد بودیممدرسه رفتیم، دانشگاه رفتیمیادمونه توی مدرسه چقد سخت میگرفتن بهم ...

عزیز من اصلا شما متوجه حرف من نمیشید و نشدید 

این محدودیت نیست برای همسر 

این همسر خودش دوست ندارن رفیق بازی کنه و تو مجازی باشه چون می‌دونه این ها از زندگیش دورش میکنن 

فراریه از رفیق بازی و هر چی که عقلش میگه ممکنه زندگیشو به خطر بندازه 

محدودیت فرق داره با نخواستن 

حالا مجردیش شاید به قول شما تجربه هم کرده باشه ولی تو زندگی متاهلی خودش نمی‌خواد که خطا کنه 

همه رو به ی چشم نبینیم 🙏

همون طور 

نمیشه گفت همه دخترها هم دوست پسر دارن و داشتن و الآنم هم با وجود شوهر دارن 

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
وای نگووووووووونگو ایناروومن چجوری بهش فرصت بدمممممهیچوقت نمیتونمنمیتوتم اصلا به بخشیدن فکرکنم.ب برگ ...

هیچی نمیشه 

آنقدر نترس

مردهای کثیف از ترس زن سو استفاده می کنند

از حمایت خانوادت استفاده کن

خودتو نجات بده محل سگ هم بهش نذار

و خدا برای من کافیست.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااخه به هم میپرید

هرکسی نظرخودشو داره

نظراتتونوو من میخوام من لازم دارم طرز فکراتون ب کارم میاد.توروخدا یکم اروم باشین

از ی طرف سایت ارور میده از ی طرف شماها به هم میتوپین.

چ مخالف چ موافق...جفت نظرات برام قابل احترامه و میخوام بشنوم همه رو ببینم همه رو

من توی بد منجلابی گیرکردم.١۴ساله توشم و اگه نمیومدم نینی سایت و دلوجرات یسریارو نمیدیدم ک چطور باخیانت همسراشون مقابله میکنن هنوزم توی اون کثافت داشتم دستوپامیزدم.خواستم بیایین تا ازتون کمک بگیرم.اینکه از ته دل ببخشم خوبه ولی من برام دلی نمونده ک ته داشته باشه.

اینکه جداهم بشم هم همینطور.هردوتاش برام سخته هرکدوم ب نحوی....

جدایی سختیای خودشو داره تو این جامعه...

حالا من ک محیطمون کوچیک تره این مشکلات برام چندین برابر میشن

و اما برگشتن ک اصلاتصورش برام غیرممکنه.اینده ی نامعلومم بعداز جدایی قابل تحمل تر از برگشتن ب اون رابطه س

من میخوام حقوحقوقمو بگیرم رسواشون کنم و بعد برم دنبال زندگیه خودم دنبال خوده خودم خوده واقعیم.نه اینی ک دلش یجاش عقلش یجا دیگه

تورو خدا جای گیردادن ب طرز فکر همدیگه ب من کمک کنین..همیشه میتونین کسایی پیداکنین ک مخالف نظراتتون باشه..الان وقتش نیس 

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
هیچی نمیشه آنقدر نترسمردهای کثیف از ترس زن سو استفاده می کننداز حمایت خانوادت استفاده کنخودتو نجات ب ...

اره از ترسی ک داشتم سوء استفاده کرده همیشه.گفتم ک توی پیاماش ب اون جند.ه گفته بود ک مریم انقدر از رفتن ابروش میترسه ک تو رو بیارم خونمم جیکش درنمیاد...

نمیدونم لان ک حالم بده داغونم خونوادم اینارو میگن ک مثلا پشتم هستن و حمایتم میکنن و ..یا اینکه واقعا هستن

من فقط ب خواهرم و شوهرش گفتم ک ب هیچ وجه برنمیگردم ب اون ادم ب اون خونه و زندگی.فقط میخوام حق و حقوقمو بگیرم.شد با زبون خوش نشد هم وکیل میگیرم و بعد رسواییش...قسمت رسوا شدنش شیرین ترین قسمت انتقامم هس

خیلی متاسف شدم..میدونم چقدر دردناکه این موضوع واست.ولی شوهرعوضیم دست بزن نداشتونداره.قط بلده برینه ت ...

همون جاریم که جلوش شوهر بیشرفم کتکم زد، چند وقته شوهرش بهش خیانت میکنه. سه تا بچه داره. شوهرش تا پای طلاقشم پیش رفته بود. بماند که با دعانویس و طلسم شوهرشو برگردوند سمت خودش. ولی باورت نمیشه به همون جاری حسودیم میشه. همش میگم شوهرش جلوی ما شخصیت و غرور شو خورد نکرد. جلوی ما کتکش نزد... 

خیلی داغونم، خیلی

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
همون جاریم که جلوش شوهر بیشرفم کتکم زد، چند وقته شوهرش بهش خیانت میکنه. سه تا بچه داره. شوهرش تا پای ...

چی بگم والا

ولی نگو کاش میرفت فلان کارو میکرد..

تن اسیب ببینه هم سخته فکرش الان داره دیوونت میکنه ولی باز بهترازاینه ک یکی بشه مث داداشش...

عزیزم ازخدامیخوام ک این قضیه رو قراموش کنی و رابطه تو حفظ کنی

ذهنتو اروم کن

میدونم چقدر سخت بوده از مثالی ک زدی معلوم بود حالت ولی سعی کن اروم باشی

پس من چی بگم...

اره از ترسی ک داشتم سوء استفاده کرده همیشه.گفتم ک توی پیاماش ب اون جند.ه گفته بود ک مریم انقدر از رف ...

حمایت هم نکردن فدای سرت 

دستتو بگیر به زانوت بلند شو

باور کنی توی این دنیا هیچی هیچی ارزش عزت نفس و شخصیت آدمو‌ ندارن

بزرگترین سرمایه

یک انسان 

خودتو حقیر و عاجز نبین

مجبور نیستی هر لجنی رو‌تحمل  کنی به اسم آبزو و حرف چرند مردم

و خدا برای من کافیست.....
حمایت هم نکردن فدای سرت دستتو بگیر به زانوت بلند شوباور کنی توی این دنیا هیچی هیچی ارزش عزت نفس و شخ ...

حتماهمین کارو میکنم وقتی ببینم ک تلاشم و دلایلم واسه قانع کردنشون کافی نیس...

ممنونم ازت عزیزم

خیلی بهم کمک میکنین با نظراتتون

یچیزی میگم و فحشای همه‌تونو به جون میخرمهمه شمایی که میگین اون خیانت کرده چطور باش موندی...خودتون چط ...

با تیکه ی اولش تا حدودی موافقم چون بالاتروپاک تر از شوهر خودم نبود ولی خیانت کرد

اما اونجا که نیگی فرصت بده نه این حرف ونزن

والامن نمی دونم این همه مرد سالم و نجیب که دارن مثل آدم زندگی می کنند کین؟ از مریخی جایی اومدنچرا اص ...

به ولله خداروقسم از داداشم نجیبتر ندیده بودم وای که چقدر هجالتی ولی که چقدر همه از نجابتش حرف میزنن وای که از شدت هجالتی بودن حتی پا تو عروسی فامیلامون نمیذاشت اگر یکی از زنای فامیل باهاش شوخی میکرد خیس عرق میشد

ولی خیانت کرده