2777
2789

این دختره اولش پزشکی بجنورد قبول شده بود بعد به یکی پول دادن اومد دانشگاه ایران تهران 😐🤦

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎

:) 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب باز دیدم خودش پزشکی قبول شده بود یکم از سوز جگرم کم شد

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

با پول صندلی خرید چیه 

چرا حرفای بیسواد گونه میزنید 

شاید اومده پردیس خودگردان دانشگاه تهران

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
شاید انتقالی گرفته

نه بابا میدونی دانشگاه ایران جزو دانشگاه های تاپ کشور هست بعد هیچ وقت از شهرستان به دانشگاه های مهم انتقالی نمیدن بعدشم خودشون گفتن کلی پول دادیم 

مبارکش باشه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

با پول صندلی خرید چیه چرا حرفای بیسواد گونه میزنید شاید اومده پردیس خودگردان دانشگاه تهران

فامیل ما هست من بهتر می‌دونم قشنگ توی دانشگاه ایران یه صندلی خریدن 

چقد داد

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بالای ۱۰۰ میلیون

صد میلیون بهت صندلی ابدارخونه هم نمیدن مشخصه چرت و پرت میگی

پردیس ترمی ۱۰۰ میلیون میگیره

احمقه صندلی رو بده ۱۰۰ تومن؟؟؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
با پول صندلی خرید چیه چرا حرفای بیسواد گونه میزنید شاید اومده پردیس خودگردان دانشگاه تهران

بعدشم کاشکی از یه چیز اطلاعی نداری حرف نزنی 

کسی که بجنورد قبول شده رتبه اش بالای ۳۰۰۰ بوده 

و کسی دانشگاه ایران قبول شده رتبه اش زیر ۱۰۰ بوده 

یذره فکر کن بعد حرف بزن