دیروز اش دندونی واس بچم درست کردم سری قبل ک اومدن خونمون چند میلیون خسارت برداشته بود و کلی شکستگی و بیماری و مرض و درد و خرابی یخچال و.... دیروزم قابلمه پیرکس جهازیم خود به خود تیکه تیکه شد یعنی اصلا قابل باور نبود خیلی جنسش خوب و با دوام و محکم بود یعنی خود به خود چیزی بترکه اونم هزار تیکه بشه قابل باور نیست اصلا دگ من موندم بخاطر چش این دوتا چیکار کنم حالا مادرشوهرم معتقده خودشون همش چش میخورن با اینکه خودشون چشمشون خیلی شوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر خرافاتی....بی دقتی و اشتباهات و نگرانیاتو ننداز گردن چشم زخم شما مادری باید یه بچه عاقل بار بیا ...
دقیقا بی دقتی من کجا بود ک هر موقع اومدن وسایل خود به خود خراب شدت و شکستن و نیاز به تعمیر گرفتن و گلا خشک شد یهویی اهل خونه همشون مریض شدن و گرفتار و هزار جور درد بی درمون .شما خرافاتی نباش ربطی هم به خرافات نداش حتی تو قرآن هم اومده
دقیقا بی دقتی من کجا بود ک هر موقع اومدن وسایل خود به خود خراب شدت و شکستن و نیاز به تعمیر گرفتن و گ ...
اخه مگه رونالدویی چشم بخوری
چشم زخم یه اندازه ای داره ...قران نگقته که هرچی شد بنداز گزدن چشم زخم
واقعا از آدم تحصیل کرده بعیده ..
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
چقدر خرافاتی....بی دقتی و اشتباهات و نگرانیاتو ننداز گردن چشم زخم شما مادری باید یه بچه عاقل بار بیا ...
من اینجا رو نمیدونم چشم زخم بوده یا اسی اینجور فک میکنه ولی چشم زخم واقعا وجود داره از لحاظ علمی هم ثابت شده یه سرچ بزنین..حتی تو قران برا چشم نخوردن پیامبر ایه ان یکاد رو دادن