2777
2789
عنوان

باز هم چشم جاری و مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 35 پست
رو گاز نبود؟ وقتی کسیو دیدیدید ۴ بار ماشاءالله لا حول و لا قوة الا بالله بخون

نه والا روی کابینت بود بدون اینکه چیزی بهش بزنم یا بیفته زمین

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته قابلمه پیرکس همینه نمیشکنه ولی وقتی بشکنه خیلی یهویی میشکنه و هزار تیکه میشه

عزیزم غیر ممکنه مگر اینکه داغ اینا باشه آب سردی چیزی بهش بخوره 

چقدر خرافاتی....بی دقتی و اشتباهات و نگرانیاتو ننداز گردن چشم زخم شما مادری باید یه بچه عاقل بار بیا ...

دقیقا بی دقتی من کجا بود ک هر موقع اومدن وسایل خود به خود خراب شدت و شکستن و نیاز به تعمیر گرفتن و گلا خشک شد یهویی اهل خونه همشون مریض شدن و گرفتار و هزار جور درد بی درمون .شما خرافاتی نباش ربطی هم به خرافات نداش حتی تو قرآن هم اومده

قبلشم هم بخون وقتی اومدن هم بخون

پسرمم سرش بدجور خورد به چار چوب در و کبود شد با اینکه قبل اومدن اونا سرش جایی نخورده بود و نمیخورد

منم بشدت معتقدم و بارها سرم اومده میدونم هم منبعش کجاست ولی هر کاری میکنم ازشون در امان نیستیم همه ش ...

خدا لعنت کنه چششونو از بس دلشون تیره و تاریکه و حسادت مستقیم تیرشون از چشمشون میخوره

من که شدییییییدا اعتقاد دارم و متاسفانه چند تا از نزدیکانم که دشمنی ای هم باهم نداریم به شددددددت چش ...

آخه چشم شور فقط به خاطر دشمنی نیست که

کلاا وقتی چیزی به چشم بیاده

دقیقا بی دقتی من کجا بود ک هر موقع اومدن وسایل خود به خود خراب شدت و شکستن و نیاز به تعمیر گرفتن و گ ...

اخه مگه رونالدویی چشم بخوری 

چشم زخم یه اندازه ای داره ...قران نگقته که هرچی شد بنداز گزدن چشم زخم 

واقعا از آدم تحصیل کرده بعیده ..

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چقدر خرافاتی....بی دقتی و اشتباهات و نگرانیاتو ننداز گردن چشم زخم شما مادری باید یه بچه عاقل بار بیا ...

من اینجا رو نمیدونم چشم زخم بوده یا اسی اینجور فک میکنه ولی چشم زخم واقعا وجود داره از لحاظ علمی هم ثابت شده یه سرچ بزنین..حتی تو قران برا چشم نخوردن پیامبر ایه ان یکاد رو دادن