بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اون که نمیاد بگه بله قصدم سواستفاده بوده،وای خدا انقد ساده نباش 😐دروغ گفتن که کاری نداره فرت و فرت برات دروغ سر هم میکنه حرفای الکی میزنه که بازم به سواستفادش ادامه بده عاقل باش دختر جلو ضرر و از هرجا بگیری منفعته، درسته که از اول نباید خودتو در اختیارش میذاشتی ولی الان که فهمیدی جلوشو بگیر نزار بیشتر از این تحقیر بشی خودتونجات بده توبه کن دیگه هم به پسری که حرف از رابطه میزنه اعتماد نکن کسی که بخوادت هیچموقع ازت سو استفاده نمیکنه مث دستمال باهات رفتار نمیکنه برات ارزش و حرمت قاعله
پس دیگه هیچی اون هیچ حسی بهت نداره فقط ازت سواستفاده کرده فقط بخاطر نیازش لازمت داشته الانم انگاری زیادی براش تکراری شدی هرچی بیشتر بمونی خودت نابودتر میشی ولش کن عاقلانه فکر کن ن از رو احساست
نه ندارم به خدا که چسبیدم به این اخه وضعش ظاهرش عالی بود مهربون بود حدود 20روزی میگذره
۱۸ سالته دوبرابر تو زندگی کرده
نمیدونم بچه بازی پدوفیلی چیزی هست مرده
سرم باد کرد اصلا فکر اینکه خواهر هیجده ساله خودمم درگیر مرد ۳۵ ساله بشه
حداقل با همسن خودت باش
کات کن سریع اصلا زوده این چیزا واست
فشارم رفت رو هزار
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
فقط اینو میگم خیلی مشکل داری حتما تراپی برو قبلش با این عن کات کن !
اره قبول دارم من خودم از یه رابطه سمی یه هفته بود اومده بودم بیرون این میدونست گفتم نه من الان پتانسیلش و ندارم خیلی اصرار کرد و شروع به زبون بازی کرد دقیقا جایی که من شل میکنم
اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺