2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
اره فقط امیدوارم اینکارو نکرده باشه35سالشه

ببخشید خیلی بی عقلی اگه یه بار دیگه خرش بشی

تو الان آویزونشی

ببین بخوای کشش بدی هم تهش ولت میکنه مطمئن باش

کاش بفهمی و ابا عقلت پیش بری

کم نیستن ازین دست تاپیکا

دو نفر همینجا عکس و فیلم دادن رسما شدن برده طرف

یکیشون گفت کل کاراشو انداخته گردنم حتی شناسنامه و مدارکش دست پسره بود که جایی نره 

میگف اجازه مسافرت با خونوادمو نمیده..چون سرویس میخاد

⚘خدایا شکرت❣
خیلی خونسرده و منی ک داره فشارم میفته

دوحالت داره

یا واقعا خیلی پرته

یا دروغ میگه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم میگفت تو عالی ولی تو رابطه قبلیت یجوری پیگیر اکست بودی که انگار یه دست یا پات و از دست دادی یا ...

خب معلومه عزیزم یک عیب بزرگ داری

خامی بسیار زیاد و بی عقلی بی عزت نفس بودن

فکر کنم جنون داری

تازه قبل این هم با یکی بودی میگی‌اونم سمی بود پیگیرش شدی یجور میگی دست و پام شل شد بخدا مریضای جنسی هم اینجور وا نمیدن 

یعنی چی خام شدم دختر ۱۸ ساله ترگل ورگل گیر آورده خودش ۳۵ سالشه داره نهایت لذت میبره چقدر خامی آخه

بزن از روزگار محوش کن از همه جا بلاک کن شمارش هم پاک کن

بنظرم گوشی دیگه دستت نگیر 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

به هر روشی که بگی بهت فهمونده تورو نمیخواد فقط وقتایی تورو میخواد که نیاز جنسی بهت دارهولشکن خواهشن. ...

دیگه فهمیدم دیگه بهش پیامم نمیدم عهد میبندم این خط این نشون اگه من رفتم سمتش خدا سنگم کن

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
حالا که با اون پسره عشق وحالشو کرده ودیگه باکره نیست ...اون بنده خدا چه گناهی کرده گیر همچین دختری ب ...

ما حق قضاوت کردن نداریم این دخترخانومم میتونه از همون اول به اون معلمه صادقانه بگه یه همچین رابطه‌ای قبلا داشته اگه طرف دوسش داشته باشه براش اهمیتی نداره این قضیه 

من چیزی دیه ای گفتم؟

بله گفتین پسرا به کسی ک دوسش دارن دست نمیزنن 

من گفتم پسرا دختریو دوسدارن ک نمیزاره بهش دست بزنه 

فرق دارن دیگه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
دروغ میگه بریم کن فردا امتحان دارم😂

جر🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چقد دیوونه ای اخه پسر ۳۵ ساله از وقت احساسش گذشتع ک اون فقط فکر نیازشه گیریم بیاد جلو چرا میخوای باا ...

میدونی عاقل خوشگل خوشتیپ پولدار منطقی بود

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
بله گفتین پسرا به کسی ک دوسش دارن دست نمیزنن من گفتم پسرا دختریو دوسدارن ک نمیزاره بهش دست بزنه فرق ...

گلم پسرا اگه دختری دوس داشته باشن حتی اگه دخترم بخواد میگن برای بعد ازدواج

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
پول میگرفتی ک اسمت ی چیز دیگه بود البته بموایم بهت نمیده اون باهات کات میکنهخوبه ک نگرفتی منظورم تام ...

نه من هیچ نیازی نداشتم فقط برای اینکه اون ناراحت نشه تن ممیدادم به این کار