2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
بلاکش کن زن یکم هوشمندانه رفتار کن خب چرا انقدر حرص دراری تو

میگم شاید پشیمون بشه درست کنه خودشو

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشم گفتم همینو گفت نه 💔💔

خب اون که نمیاد بگه بله قصدم سواستفاده بوده،وای خدا انقد ساده نباش 😐دروغ گفتن که کاری نداره فرت و فرت برات دروغ سر هم میکنه حرفای الکی میزنه که بازم به سواستفادش ادامه بده عاقل باش دختر جلو‌ ضرر و از هرجا بگیری منفعته، درسته که از اول نباید خودتو در اختیارش میذاشتی ولی الان که فهمیدی جلوشو بگیر نزار بیشتر از این تحقیر بشی خودتو‌نجات بده توبه کن دیگه هم به پسری که حرف از رابطه میزنه اعتماد نکن کسی که بخوادت هیچ‌موقع ازت سو استفاده نمیکنه مث دستمال باهات رفتار نمیکنه برات ارزش و حرمت قاعله

داشتم

پس دیگه هیچی اون هیچ حسی بهت نداره فقط ازت سواستفاده کرده فقط بخاطر نیازش لازمت داشته الانم انگاری زیادی براش تکراری شدی هرچی بیشتر بمونی خودت نابودتر میشی ولش کن عاقلانه فکر کن ن از رو احساست 

نه ندارم به خدا که چسبیدم به این اخه وضعش ظاهرش عالی بود مهربون بود حدود 20روزی میگذره

۱۸ سالته دوبرابر تو زندگی کرده

نمیدونم بچه بازی پدوفیلی چیزی هست مرده

سرم باد کرد اصلا فکر اینکه خواهر هیجده ساله خودمم درگیر مرد ۳۵ ساله بشه

حداقل با همسن خودت باش

کات کن سریع اصلا زوده این چیزا واست

فشارم رفت رو هزار

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

فقط اینو میگم خیلی مشکل داری حتما تراپی برو قبلش با این عن کات کن !

اره قبول دارم من خودم از یه رابطه سمی یه هفته بود اومده بودم بیرون این میدونست گفتم نه من الان پتانسیلش و ندارم خیلی اصرار کرد و شروع به زبون بازی کرد دقیقا جایی که من شل میکنم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
خودشم گفت برا ازدواج خیلی عجله نکن صبور باش خدا برات میفرسته اون چیزی که باید باشه😑😑منظورش فک کنم ...

فک میکنم مارو اسکول کردی 

این چیزارو میگی ک فقط پربازدید شی اگه ن از یه ادم سالم بعیده مگه اینکه سالم نباشی و از لحاظ عقلی مشکل داشته باشی

میگم شاید پشیمون بشه درست کنه خودشو

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم 

چیشو درست کنه؟

میگه نمیخوامت به فکر ازدواج با من نباش 

تو الان داری بر اساس احساسات رفتار میکنی 

باهاش قطع رابطه کن ی مدت افسرده میشی بعدش درست میشه 

یا هم برو پیش مشاور میگه چ کنی

با حرفای اسی دلم میخواد خودمو چنگ بندازم

تو کله ات به جای مغز دمپاییه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مگه خری کع خر میشییکم عزت نفس داشته باشبنظرم شما تا ۱۰ سال دیگه حداقل نه ازدواج کن نه وارد رابطه شوب ...

خودشم میگفت تو عالی ولی تو رابطه قبلیت یجوری پیگیر اکست بودی که انگار یه دست یا پات و از دست دادی یا رو ویلچری انگار یه عیب بزرگ داری

☺💔 سواستفاده کرد انگار 😢

وظع خودت بهتر نیست 

باهاش صحبت کن بگو ی فکری برداره

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺