2777
2789

من روغن آرگان میزدم چرب میشد بدم میومد، سرم دوفازم زدم ولی تاثیری نداشت، الان خیلی خشک و آسیب دیده شدن

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من که خیلی داغونه دکلره اس منم روغنی میشه بدم میاد فقط موقعه شونه کردن گره باز کن موی فیروز میزنم کمتر میریزه

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
استاتر و بچه ها میشه اگر پربازدید شد برای پیشرفت کارمون صلوات بفرستید بعد ۶ ماه بیکاری و کلی قرض و ق ...

ان شالله پرقدرت شروع کنید و به موفقیت های زیاد برسین گلم، پربرکت باشه الهی

استاتر و بچه ها میشه اگر پربازدید شد برای پیشرفت کارمون صلوات بفرستید بعد ۶ ماه بیکاری و کلی قرض و ق ...

دقیقا ما هم تو چنین شرایطی هستیم با این تفاوت که چندساله تلاش کردیم و حالا موقع نتیجه گیریه، دعات کردم عزیزم شما هم منو دعا کن😘❤️

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯
سالی یبار پروتئین تراپی میکنم راضیم البته میگن در اصل هر ۶ ماه بری بهتره

پروتئین تراپی چجوریه🫢اتو نمیکشن موهارو؟؟؟چون من موهام حساسه سریع ریزش میگیرم

پروتئین تراپی چجوریه🫢اتو نمیکشن موهارو؟؟؟چون من موهام حساسه سریع ریزش میگیرم

ابریشم سازی خیلی اتو می کشن پروتئین تراپی خیلی کم اتو می کشه منم گفتم اتو نمیخوام فکر کنم یک یا دوبار کشید 

موهای منم افتضاحه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736