2777
2789
عنوان

اونایی که اولویتشون ظاهر طرفه یه سوال ازتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه رو خودت کار کن

واسه دانشگاه رفتن دیر نشده حتما برو وگرنه سطحت پایین میمونه تو جامعه

برای شاغل شدن تلاش کن ، مثلا برو دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی بخون که بتونی ازمون استخدامی بدی

یا یه مهارت یاد بگیر

🏃🏻‍♀️

۱۲ سانت ازت بلندتره کجاش کوتاهه 😐😐😐

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اول از همه رو خودت کار کنواسه دانشگاه رفتن دیر نشده حتما برو وگرنه سطحت پایین میمونه تو جامعهبرای شا ...

به میکاپ علاقه دارم شدید نمیدونم اونو انتخاب کنم یا برم دانشگا یا اینکه یه مدرک بگیرم و کنارشم میکاپ کار کنم

به میکاپ علاقه دارم شدید نمیدونم اونو انتخاب کنم یا برم دانشگا یا اینکه یه مدرک بگیرم و کنارشم میکاپ ...

حتما دانشگاهو برو چون رو اعتماد به نفست تاثیر داره

🏃🏻‍♀️

به نظر من یه بار واقع بین باش...سمت اونم نرو چون ب اندازه کافی از شما ضربه خوردهشما خودت به گفته خود ...

بنظرتون باید چیکار کنم؟الان اصلا نمیتونم واقع بین باشم ولی اون بالا پریدن ها تو ذاتمه نمیتونم بزارمش کناز

خب خودت هم قدت کوتاهه تقریبا 175 خیلی برات مناسبه دیگه انتظار بالای 190 نمیشه داشته باشی که 

البته اجبار نیست ولی از نظر منطقی اونی که قد بلنده دختر قد بلند بیشتر بهش میاد شما توقعات بالایی داری 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

وقتی ادم یکی رو از ته دل دوست داشته باشه اصلا حتی زشتیش هم به چشمش نمیاد و از نظر اون زیباترین میشهپ ...

دقیقا موافقم حرفتونم چون تجربه کردم پارتنرم دقیقا نقطه مقابل معیار من از لحاظر ظاهریه ولی اونقد دوسش دارم و و ویژگی های دیگس عالیه اصلا به چشم نمیاد

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا

عزیزم شما خودتم قدت بلند نیست ک توقع قد بلند داریااا

من با اینکه قد بلندم از یکی خوشم میومد ک تقریبا قدش همین قدر بود

با اینکه کلی پیشنهاد از طرف قد بلندام داشتم ولی فقط ایشون چشممو گرفته بود

کسیو دوست داشته باشی دیگ قد و هیکل و اینا برات کشک میشه 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇