2777
2789
عنوان

اونایی که اولویتشون ظاهر طرفه یه سوال ازتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 57 پست
نمیزارم وارد هر کاری بشم و ار مسیری دیگه با چنگ و دندون نگهش میدارم بسه شکست خسته شدم

افرین 

ببین تا ۳۰ سالگی وقت داری مسیرتو مشخص کنی به حرف اونایی که میگن سنت بالا رفته گوش نده کلا دهه ی ۲۰ سالگی واسه ساختن اینده ست 

🏃🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو بودم به رابطه ی از دست رفته فکرنمیکردمزندگی تو ارتقا بدی سطح ادمی که باهاش میری تو رابطه ه ...

نمیدونم گاهی هم فکر میکنم اشتبا کردم ولش کردم از بس بیکار تو خونه نشستم فکرم کار نمیکنه البته خانوادم محدودن اجازه نمیدن

اخه من رشته ای نمیرم که استخدامی نداشته باشه سنا شاید رشتتون اینده ای نداشته حالا نمیدونم شاید تو طو ...

به نظر من رابطه تموم شده رو نباید شخم زد ...

جدا از این قبول شدن اینجور رشته ها هم برای کسی ک حداقل 8 ساله مدرسه نمیره همچین اسون نیست و خب استخدامی ها هم شرایط سنی دارن...

واقع بین باش...

به نظر من رابطه تموم شده رو نباید شخم زد ...جدا از این قبول شدن اینجور رشته ها هم برای کسی ک حداقل 8 ...

رشته های پزشکی و داروسازی و پرستاری شرایط سنی دارن؟شما سنون خیلی زیاده که اینجوری حرف میزنید؟حس میکنم با مادرم دارم حرف میزنم😑😐

رشته های پزشکی و داروسازی و پرستاری شرایط سنی دارن؟شما سنون خیلی زیاده که اینجوری حرف میزنید؟حس میکن ...

عزیزم میگم واقع بین باش همینه دیگه ...

شما 8 سال پیش نرفتی دانشگاه بعد فکر میکنی الان شروع کنی پزشکی میاری ؟؟؟؟؟!!!!

الان 50 درصدش معدله

کتابا عوض شده

بچه ها درس خون شدن هزار جور کلاس میرن

درسته شدنی هست ولی واقع بین باشیم برای همه شدنی نیست...

شما کلا اخلاقته دست خودتم نیست زیادی بالا میپری اخر روی پله اولی...

نه من 25 سالمه ولی با 25 سال یه لیسانس دارم 

2 تا شغل خونگی دارم 

یه شغل بیرون از خونه دارم 

متاهلم  

کنکور فوق لیسانسمم رتبه خیلی کمی اوردم ک دانشگاه شیراز روزانه قبول شدم...

ولیییی ادم باید واقع بین باشه...من واقعیت دیدم ک اگه میرفتم ارشد همین مدرک کاشناسیمم به باد میدادم بر میگشنم چون کشش اون حجم از درس خوندن دیگه نداشتم...

وقتی واقع بین باشی از استعدادی ک داری نهایت استفاده رو میکنی و بدون اذیت شدن یه نتیجه خوب میگیری

شما جای من بودین چیکار میکردین؟واقعا میپرسم

من باشم میرم یه هنری یاد میگیرم ک درامد زا باشه این روزا اولیت پوله

فکر کردی دکتر بودن خیلی خوبه ؟؟؟فرض کن اصلا درامد ملاک نباشه 

شغلت یه جایی کثیف و الوده با کلی ادم مریض و بدبخت که از ناچاری دارن میان اونجا مرگ و میر هست تولد هست  وقت و بی وفت باید سرکار باشی

ولی اکثرا همه مریضن کارت با خون و سرنگ و ... باشه

ولی وقتی بعد پول نگاه میکنیم میگیم یسس چه شغل خوبی

من بهت میگم همین اول کار برو دنبال ی شغل پردرامدهمه شغلا نیاز ب درس خوندن ندارن